Mervecik0944 Benim bacaklar koltuk altında çıkmıyor da bikini bölgesi aynı eski haline döndü rahatsız ediyor
Yagmurr1 Mervecik0944 genital çıktı bacaklar ve koltuk altımda da var ama genital kadar değil daha seyrek oralar ve sinir oldum göbeğim dem zor görüyorum zaten zorluyor lazerim yarım kaldı benim hamilelikten dolayı yine de jiletle devam ediyordum ama 1 gün sonra hep çıkmaya başlıyor az da değil uyuz oldum ağda vurdum 2 gün önce Şuan daha iyi gibi
Mervecik0944 Anonim3447 peki neyle alıyorsun ben ağda yaptım ilk aylarda ama artık eğilemiyorum jiletliyorum
Anonim3447 Mervecik0944 ben ilk aylar makine ile kisalttim sonra jilete geçtim ama artık görmediğim ve kendimi kestigim için birde jilete sürekli uzadığı için kuaföre gittim 28 haftalık gittim 32 haftalık gittim bayramdan önce de gidecem 36 haftalık oluyorum eğer yetişirsem 38 doldurunca da giderim
Mervecik0944 Yagmurr1 ben ağda yapamıyorum bikiniye artık yaptıktan sonra rahat oluyordu ama şimdi göbekten göremiyorum bile hem canım çok acıyor jilet illeti ile alıyorum
Ozlemdemir Mervecik0944 evet kesinlikle eski hali e döndü ben artık tüm doğumlarda sonra gitmeyi düşünüyorum
mikaa 6 yildan fazladir 2-3 ayda bir lazer yaptiririm amma hala genital bolgede duzenli olarak cikiyor. Bacaklar , kollar , karin ve sirt bolgemde asla tuy cikmiyor artik. Ancaq yuz ve genital, cok az koltuk alti maalesef hala devam ediyor cikmaya .
cahilelafanlatamazsinyorulmaa @myangelson bak merak ediyordun belki sorularının cevaplarını bulabilirsin.
Bet1 Mervecik0944 ilk hamileliğimden önce gittim Alexander a hamilelikte tekrar çıktı. Doğumdan sonra da devam etti aradan 3 sene geçmişti tekrar lazere gittim buz lazerdi. Temmuz ayında seansim bitmişti Ekim’de hamile kaldım 35 haftalık hamileyim daha hiç çıkmadı çok şükür. 2. Paket alımı daha bitirici oldu bence bitince eğer çıkıyorsa devam etmek gerekiyor.
Mervecik0944 Besst Yok deselerde bence var.Bikini bölgesine lazere gidemediğimden ağda yapıyordum 4.ayımdı sanırım ayağımı açman lazım kan geldi general bölge içinden o kadar korktum ki zorlamadan gelmiş ondan sonra bıraktım ağdayı. Birkaç gün öncede zorlamak bs böbrek enfeksiyonlar kan geldi bu sefer fitil vs verdiler çok dikkat etmemiz gerekiyormuş
Roses44 Mervecik0944 hamilelikten önce gidiyordum canım tüp bebekle hamile kaldım heryerim çok fazla çıkmaya başladı progestan hap kullanıyorum ondan çok çıkmaya başladı.Sadece bacağımda bir bolgede çıkmamış birde kolumda