Ada022 sevval000 benim bta 2000di kese gözükmüştü kişiden kişiye değişiyor doktor cihazlada alakalı ama 3000 den sonra kesin gözükür
AleynaResul sevval000 kişiden kişiye değişiyor bu bence ben 1340 la öğrendim 3 haftalıktı ve keseyi gördüm 1 hafta aralıklarla kalp atışını duyana kadar da devam ettik duyduk hamdolsun şimdi aydan aya sadece gidiyorum :)
eylulmihrasmom sevval000 kaç haftalık gözüküyor şu an 11e kadar normal diye biliyorum ilk trimesterde
sevval000 AleynaResul internette 3000 civarı olupta gözükmezse dış gebelik falan diyor yazılanlar çok korkutuyor beni kanamam sancım falan yok
mbetuly sevval000 benimde 1 mayıs . 6 haziranda 2152 idi beta 19 unda doktor randevum var inşallah ultrasonra görülür
AleynaResul sevval000 hiiçç aldanmaa içini rahat tut sen insandan insana değişiyor sağlıksız gebelikte beta yükselmez düşer daha çok küçük olabilir benimki ilk çok bulanıktı spnra sonra net gözükmeye başladı aldanma kimseye :)
mbetuly sevval000 evet inşallah sağlıkla kulagimiza aliriz bebeklerimizi kasıklarımda agri oluyo otururken kalkarken size de oluyor mu cok halzisim bir de