Muhammedamine Htcelif 4+6 haftalık gebe olman lazım ama beta değerine göre sanırım geç döllenme olmuş çok normal birşey
canmny Htcelif benimde 580 çıkmıştı ve doktora gittiğimde 5+3 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim. Hayırlı uğurlu olsun 🤗
Htcelif canmny Ya hadi hayırlısı Rabbim sağlıklı bir şekilde herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Yarın için randevu aldım doktoruma bakalım be diyecek ayyy çok heyecanlandım şimdi 🙈🙈🙈
Aysebkr1258 Deryaerez1616 benim ilk değerlerime normal çıkmış diyen tek siz oldunuz 😂 9699 üçüz dördüz bebeklerde çıkan değer bilmem farkındamısınız
AlininAysesii Hcg değerlerine göre hafta belirleyebiliyormuş çok ilginç 😂 benim 3 gün gecikme ile hcg değerim 86 idi ve 3 haftalıktı. Doktora gidip öğrenin, hiç mi merak etmiyorsunuz 😂
Htcelif AlininAysesii tabiki merak ediyorum.1 yıl önce düşük yaptım ve doktorlar çok etkilemişti beni.yani yine acaba aynı şeyleri duyarmıyım diye gitmekten korkuyordum.ama buradaki arkadaşlar sağ olsun ikna ettiler yarın gidiyorum İnşALLAH 🤲
Htcelif IlaydaOrhanKopuz ya canım hu gün doktora gittim kese görünmedi sen ne zaman kaçıncı haftada görebildin tatlım
IlaydaOrhanKopuz Htcelif cnm ilk kese 6. Haftada gördük sanırım ikinci keseyi de 7. Hafta da görmüştük
Htcelif Adenbebek dün 2680 idi vajinalden baktı yine göremedi ama olumsuzda konuşmadı paZartesi tekrar çağırdı lütfen dua edin keseyi görelim İnşALLAH
Deletedmom2224 Htcelif hayırlı olsun som adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz hcg değişkenlik gösteriyor benim 4 haftalıkken 79 çıkmıştı 😊
Aysegulkinyas Aysebkr1258 benimde 6 haftalikti test yaptigimizda 12000 lerde cikti doktorum ikiz olabilir dedi aralik ayindaki kontrolde belli olur dedi heycanla bekliyorum :)
Aysebkr1258 Aysegulkinyas çoğul olabilme ihtimali var ama Benin’den yüksek olmasına rağmen tek çıktı hatta çok sevinmiştik ikiz falandır diye ama hayırlısı nasılsa öyle olsun 😊
Minnak-123 Htcelif hayırlı olsunn 🙏 benim adetten 5 gün sonra yaptgimda bu deger cikmisti aynı 2 hafta sonra ikiz oldgunu ögrendim 😊 hakknzda hayrlsı neyse o olsun insallah ❣
Aysegulkinyas Aysebkr1258 amin canim insallah saglikla kucagimiza alalimda hepimiz de baska birsey istemem 🙏🏼🙏🏼