tazeanneeeeeeeee Yenidoğan için bez, ıslak mendil, şampuan ve deterjan olarak ne tercih ettiniz? Pamuk ve su kullanıcam ilk zamanlar tavsiye ediliyor ıslak mendil yerime ama ıslak mendil önerilerinizi de öğrenmek istiyorum
_brcu88_ tazeanneeeeeeeee ıslak mendil olarak sleepy aldım ben zeytinyağlı olandan ilk zamanlar su ve pamuk kullancam ama 🌸diğerlerini henüz almadım bayramdan sonra bakacağız inşallah 23 haftaligiz henüz
Anonim3447 tazeanneeeeeeeee Molfix bez aldım pure baby ıslak mendil Uni baby deterjan ve yumuşatıcı aldım bide E bebek leke çıkarıcı Uni baby şampuan
Edaaa1 tazeanneeeeeeeee Bez ve ıslak mendil baby turco, şampuan ve losyon ecowell, pişik kremi Bepanthol baby, deterjan siveno, temizleme pamuğu ipek ve uni baby
Yoncaburak tazeanneeeeeeeee sıkıştırılmış mendıllerden aldım bende Baya pratık ve yer kaplamıyor ıslanınca da kocaman oluyorlar normal ıslak mendil de molfix ızotonık sulu olanlardan aldım bezi de aynı sekılde molfix aldım bakalım artık 🤭
tazeanneeeeeeeee _brcu88_ Tamamdır bende bakacağım dediğinize sleppy düşünüyorum bende teşekkür ederim ☺️
tazeanneeeeeeeee Edaaa1 Sıveno duydum güzel içerikli ama kokusu yumurta gibi kokuyor demişti bir tanıdğım sizce nasıl kokuyor
tazeanneeeeeeeee Yoncaburak Herkes ayrı bir marka öneriyor bende araştıracağım dediklerinizi teşekkür ederim ☺️
_brcu88_ tazeanneeeeeeeee aynen güzel onlar belli bir süre sonra kullanacağım zaten bezini de sleepy düşünüyorum
Elvan77 tazeanneeeeeeeee ya ben kullanmadım daha ama aldım arkadaşımda kullanıyordu portakal gibi kokuyor demişti gerçekten de öyle kokuyor yumurta ile ilgisi yok bence😄
Edaaa1 tazeanneeeeeeeee Kokusuz bir kokusu yok tarif edebileceğim. Bitki kokuyo ama yıkanan çamaşırda koku bırakmıyor
Yoncaburak tazeanneeeeeeeee hap gibi böyle içinde herhangı bir kımyasal yok siz neyle ıslatırsanız onunla hemen büyüyor kocaman mendıl oluyor trendyoldan aldım bende sıkıştırılmış mendil diye yazın istersenız orda görürsünüz daha ayrıntılı
tazeanneeeeeeeee Elvan77 Evet içeriği çok iyi diye duydum ama yumurta kokuyor demesi uzaklaştırdı beni ama siz portakal diyorsunuz bidaha bakayım internetten mi aldınız ☺️
Elvan77 tazeanneeeeeeeee yok hayır direk e bebekten aldım sahte deterjan çok oluyor internetten tercih etmiyorum o tür şeyleri ☺️
Derininannesiii tazeanneeeeeeeee bez Prima premium care, ıslak mendil ve deterjan uni baby şampuan mustela🤗