fizikcianne Kızlar göbeğimde normalde tüylenmeler vardı. Hamile kalınca hormonlardan iyice belirginleşmeye başladı sadece göbek deliğimin çevresinde. Siz göbek kıllarınızı nasıl alıyorsunuz?
Pamuk fizikcianne Hiç kendimde ailemde göbekte kıl olan kimseyi görmedim.Rahatsiz edecek boyutta mi almak isteyeceğiniz kadar?
Sevalinkaa fizikcianne ağda da jilette zarar vermez istediğini kullan. Bende zaten vardı şimdi fazlasıyla çıkıyor. Ağda yapıyorum ben.
anapanda12 fizikcianne hiç almadım almayı da doğru bulmuyorum zaten gebelik sonrası dökülecek neden köklerini alarak kalınlaştırıp sıklaştırasınız
Gezgin1Anne Ben geçen gün ağda yaptım tertemiz baktıkça mutlu oluyorum 32.haftada falan yaptım bu arada ağdayı bebeğe bir zararı olduğunu düşünmüyorum böyle kaygılara girmeyin yapıştırın çekin gitsin 5 dk da mis. Yağ falan sürüyoruz ya sanırım ondan tüyler çoğalıyor tabi bide hormonlar iyi çalışıyor 🙂
Prensesannesi14 Kısaltma makinesi ile jilet felan kalınlaştirir çoğaltır diye biliyorum tüyleri ağda da korkuyorum bebek War felan diye
Gizembltc Prensesannesi14 ben epilasyon cihazıyla alıyorum iki saniye sürmüyor valla sonra tertemiz 😂
Obirranne Sevalinkaa bende ağda yapıyorum ama ağda sonrası sivilcelenme oluyo bende sizdede oluyomu ?
Prensesannesi14 Gizembltc aa ama o cihazın ışınlari yokmu zararlı olmaz mı epilasyona girmiyor mu öyle normalde de iyi deyil diye biliyordum gebelikte epilqsyon
Gizembltc Prensesannesi14 yok kız öyle epilasyon değil bu eskiden de kullandığımız makinalar vardı ya adını unuttum şimdi onlarla alıyorum 😂
Lulu02 Prensesannesi14 epilasyonun gebeliğe herhangi bir zararı olduğunun bilimsel bir kanıtı yok doktorlar genelde tuylenmede artış olduğundan fayda etmeyeceği için epilasyonu onermiyorlar
Meliisssaaaa123 Ben hamilelikten önce komple lazere gidiyordum doğumdan sonra devam edeceğim için jiletle alıyorum mecbur..
Gamzeaksam anapanda12 dökülüyor mu gerçekten ya benim öyle öncesinde rahatsız etmezdi ama şimdi hormonlardan olsa gerek çoğaldı yani alsam mı almasam mı bilemiyorum 🙈
01180322 Türk halkinin ortak sorunu :( bndede çok almadım bebisimden snra ins lazere giderim, jilet dahada belirgin edip kalinlastiriyo, agdadan korkuyorum
Sevalinkaa Obirranne eskiden oluyordu alıştım artık ama pudralı olanlardan kullanabilirsin belki cildin hassassa eğer ona göre ağda seçimi yap 🌿
Melekannee17 fizikcianne vallahi bende de var eskiden sadece denize gideceğim zaman güneşte gorunurlugu artar diye alırdım ama şimdi dediğiniz gibi yağlardan kremlerdrn mi yoksa hormonlardan mi bilemedim tek tük olsa da uzun uzun oluyorlar. Ulktrasonda da haliyle canım doktorum görmesin diye aylık rutin agdaminicine ekledim göbüşü de… Benim kız kardeşim kuaför o hep hamile kadınlara ağda yapıyordu ondan gördüğüm için hiç sorun olur mu diye endişe etmedim aklıma gelmedi, hiç bir sorun da yaşamadım hatta ama tabiki bünyeden bünyeye kişiden kişiye değişiyor. Jiletle de makinayla da alabilirsin ama tüy dökücü krem asla önermem heleki hamileyken
MMad fizikcianne ben şimdi bu marketlerdeki ağda bantlaroyla aldım çok kolay oldu benim göbek kılım vardı ama baya uzadı ve çoğaldı bu dönemde aldım şu an çok mutlu oldum
Mervecik0944 Ben banyoda keseleyip jiletliyorum bacak koltuk altı kolum da tüy yok geçen senelerde lazere gitmiştim ama bikini ve göbek bölgesini düzenli olarak alıp kremliyorum
Prensesannesi14 Gizembltc hee normal makine böyle başlığı dönüyor alıyor çekiyor tüyleri anladım anladım bende onu kullanıyorum bikini ve kollarımı