nevzatbaskomser Bana rezene iyi geldi gibi hissediyorum günde ne kadar içebilirim kızlar. Her sağımdan önce içebilir miyim bir sınırı var mı?
Melodimm nevzatbaskomser Rezene çayı bende severim hamilelikden dolayı simdi icemiyorum.Ama tansiyon dusuklugune sebep oluyormus diye biliyorum.Doktorunuza danışın isterseniz
Nurunannesiii12 nevzatbaskomser rezene ve anason ü karıstırıp ıcıyordum sabah2 gece 2 şer bardak benim ölçüm buydu ama barsagım da büyüktü günde 4 lıtre su ıcıyordum sütüm de çok oluyodu bestlak ayva ıncır ceviz kuru dut kuruyekıs meyveler sonra etlı yemekler kuru fasulye vs hepsını yedım nasılsa rezene ve anason gazımızı alıyordu ayrıcs bebegı yan ystırıyordum ssg ve sol olmak üzere düz ya tür masum reflü ysstıgı kullandım boğulmaya karsı hem bebeğin ve annenin gazını alıyor bu çaylar çok rahat ettırır hemde ukımızı de rahat uyutuyordu çok rahattım ilk 6 ay dıslerı gelene kadar cocık baktıgımı dahı anlamadım 🤭
Didoun nevzatbaskomser rezenenin fazlası bebek için zararlı diye okumuştum. Anne sütüne de geçiyor bu sebeple kontrollü tüketim en güzeli. Bir araştırın isterseniz
nevzatbaskomser Duygu_23456 Benim sütümde artış oldu, aslında promalt, bestlak, rezene hepsini kullanıyorum ama rezeneye 2 gündür başladım artış oldu. Sütüm artsın ter falan umurumda değil
ezgi-esk Günde max 2 bardak için her şeyin fazlası zarar. Ben 1 içerdim. 1 su bardağı suya 2 çay kaşığı olarak demleyip. 1 kaşıkta bebeğime verirdim haftada 2 kez.