ucr13 Kızlar bebeğim dün akşamdan beri bi sağ tarafıma bi sol tarafıma dayanıyor 23 haftalık daha bu neyin nesi
Tugbazdmr ucr13 ben bunun için acile gitmiştim dolaşıyor işte annesi hiçbir şey yok demişlerdi 🥹 içiniz rahat etmiyorsa doktorunuza danışın derim herkesin aynı olacak diye bir şey yok
neanladinyurdagul ucr13 o haftalarda baya oluyodu öyle şeyler hatırladığıma göre kontrolüne çok varmı birde dr la irtibattmıısın
ucr13 @Youngmotherr toplanıyor ama poposunu dayar gibi karnımın bi tarafını şişiriyor Burda birileri kasılma demek o diye yazmış
Youngmotherr ucr13 kasılma varsa başka tabi eğer rahatsız oluyorsanız acile baktırın ben 30+5 oldum bende de kasılıyor arada sırada ama geçiyor hemen
ucr13 @Youngmotherr bu anlattığım kasılma demek mi yani Ben bir şey hissetmiyorum ağrı sızı Sadece bebek kendini dayıyor bi tarafıma top gibi şişiyor
ucr13 @Tugbazdmr @neanladinyurdagul 22sinde randevum acil de çok ilgili değil kalp atışına bile bakmıyorlar
neanladinyurdagul ucr13 canım görüyolardır kalbinin attığınıda oyüzden dinlemiyolardır yoksa ona bakmazlarmı en önemlisi o . Yani bi sorun yoktur hareketleri düzenliyse çocuğun .