Bebiskosuu annezu ayyy memnun musunuz ben aldım daha doğmadı bebeğim puset üst üste takılan model mi yoksa çıkarılıp puset takılan mı
Tusse18 Bebiskosuu bende puset üstte takılan modeli aldım baya beğendik biz kullanışlı bence tabii daha bebiş karnımda 🥹
annezu Bebiskosuu henüz 12 günlüğüz bikaç kez kullandım ama onda bile farkı görebildim sürüşü çok rahat. Puseti direk oturtmalı kullanıyorum. Çok memnun kaldım.
Bebiskosuu Demetus evet benimki çıkartmalı model. Baston üniteyi çıkarıp puseti takıyoruz kullanışlı görünüyor
Bebiskosuu Tusse18 aynen ya ben de beğendim mantık çok güzel inşallah pratiği de iyi olur geçen buradan bi arkadaş benimki sallanıyor vs yazdı ama inşallah kronik bi sorun değildir kendisininki de çözülür siz denediniz mi puset sallanıyor mu
annezu Bebiskosuu çıkartmalı model nasıl oluyor bende bir ara öyle istiyordum fakat satıcılar çıkaramayacaklarını söylediler. Kendimiz denedik ondada yapamadık malesef
Tusse18 Bebiskosuu biz ilk aldığımız da kurduk evde baktık ama öyle bir şey yoktu sonra geri kutusuna kaldırdık zaten puseti o kadar uzun kullanmayacağız ki zannetmiyorum sağlamdı
annezu annezu özellikle katlanıp valiz gibi çekme sapıyla taşımak harika bir özellik olmuş. Tercih ederken bu özellik beni tav etmişti 😅
Bebiskosuu annezu prego solo vip 2023 modeli bu bahsettiğim sizinkinden sonra çıktı ama internette yok ben bebek ürünleri satan bi yerden aldım ☺️