minikoannesi123 evet genelde öyle oluyor hanımlar korkmayın. 1. Tr da hormondan dolayı alınır 2. Tr da bebek büyüme atağı geçirir. Üç te ise yemeğe yer bile kalmaz o yüzden anne değil bebek daha fazla kilo alır. İçinizi ferah tutun her halimizle güzeliz ve birer mucizeyiz. Sakın unutmayın 💙

Bana da hep öyle dediler 48 kilo ile hamile kaldım şuan 59-60 arası gidip geliyorum. 35. Haftaya giricem yarın yaklaşık 1 aydır kilom sabit ve gerçekten yediklerime dikkat etmedim. Bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye dikkat ediyorum sadece 😊 zaten aşırı bir yemek yiyemiyorsunuz mideye baskı olduğu için. Hiç korkmayın son aylarda bebişlere gidiyor kilolar 🥰

Mom0667 canım ben varım vallahi al sana canlı örnek.
İlk 6 ay 4 kilo verdim. Şimdi 3. Trimiserdeyim yani 33. Haftadayim, artık kilom sabit. 78 ile hamile kaldım, ilk 6 ay 74 e düştüm, şimdi kilom hep sabit ilerliyor.
Bebegim de çok şükür sağlıklı kilosu haftası ile uyumlu, ben endişe etmiştim kilo vermem bebeğe zarar mı diye doktora sürekli sordum bu durum normal mi diye her seferinde doktor senin şimdiye kadar stoklardigin enerjiyi, mineralleri ve vitaminleri kendisine çekiyor o, bebeğin için hiç endişelenme ddi her gittiğimde beni tebrik etti hatta aramızda espri oldu artık ben ona doğumdan sonra yine hamile kalacagim kilo vermek için felan diyorum o da gülüyor

Mom0667

Mom0667 32 hagtalik olacagim sali gunu. İlk 25 haftada aldigim kilodayim hala 7 kilo aldim gunduz az yerim biraz gece yeliyorum ben ama abartmiyorum ole bole yuruyus hergun kiziminokula gotur getirle tepe ciktim indim. Bana cok faydasi oldu

1. Haftaya giriyorum 15 kg aldım toplamda çoğu 2de alındı birde bende çok fazla ödem kilosu oldu ilk öğrendiğimden itibaren… bebek alıyor 3.de kiloyu. abartmadan normal beslendiğnde koruyabiliyosun

Hatta 3e girdiğimde iştahım kesildi yiyemiyorum düzgün yemek mideye baskı yapıyor diyemidir anlayamadım tabi 😂😂

35 e gireceğim 13 kilo aldım korkuyorum çok fazla alacağım diye ama ne kadar yediğin gibi ne yediğin de önemli yüksek kalorili yersen önünü alamazsın alınmıyor diye bir şey yok alınıyor benim yeme miktarım artmadı ama alıyorum bebeğim de kilolu değil henüz o yüzden sen dikkat etmeye devam et az ve sık ye bence

Mom0667 kimseyi takmayın, doktor ne derse odur. Dikkat et diyorsa et, kilon boyun nasıl bilemeyiz, gebelik şekerin var mı bilemeyiz. Ama şimdi genelde ilk 6 ayda alınan kilo ile son 3 ayda alınan kilo hemen hemen yakın oluyor. Ben ilk 6 ayda 5 kilo aldım. Son 3 ayda da 5 alırım. Kendimi biliyorum🤗😂

Mom0667 34+6yim hâlâ aynı şekilde besleniyorum bebeğim çok şükür kilo alıyor hatta 10 gün önde gidiyor. 1 aydır kilo almadım hatta 1.5 kilo verdim. İlk hamileliğimde de 31 den sonra 1 kilo almıştım. Ben genelde 24 30 arası çok çok hızlı kilo alıyorum sonra duruyor

Mom0667 canım ben 32+2 haftalığım ramazan bayramından beri 87 kiloda kaldım yememe içmeme dikkat etmiyorumda pek herşeyden yiyorum ama kaldı böyle çarşamba günü randevum var bebiş kilo almış mı çok merak ediyorm 😀 en son 28 haftalıkta 1238 gr dı

Mom0667 34 haftalığım baştan bu güne 4.5 kg aldım 😇geceleri atıştırma hiç yapmıyorum huyum bu zaten kahvaltımı ve akşam yemeğimi güzel yerim gün içinde de meyve ve kuruyemiş yiyorum çok şükür bebeğimin gelişimi haftası ile uyumlu öyle şiştim oturuyum olmuyor günde en az yarım saat de yürümeye çalışıyorum

Hepinize teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız bende çok bi kg almadım her gün düzenli yürüyorum gerisi takdiri ilahi 😂🫶🏻💖

Mom0667 37 haftalık olduk bebek son aylarda iyice büyüdüğü için illaki kilo alınıyor ama öyle büyük kilolar almadım bütün hamileliğim boyunca 8 kilo aldım bebeğimin kilosu da 2 hafta önde gidiyor annenin kilosuyla bebeğin kilosunun alakası yok istediğiniz kadar yiyin bebek alabildiği kadarını alıyor