Miracleee Günaydın kızlar. Bugün iğneden sonra 13. Gunum. Dayanamadım erken gebelik testi yaptım artık. Bu test çok iyi olduğu için olsaydı net çıkardı değil mi. Çok silik gölge gibi var ama umutlanmasam iyi sanırım. Üzgünüm. 🥺 sizce birkaç güne koyulasma ihtimali var mı.
Mavilisa Miracleee Günaydın canim. Burdan pek belli olmuyor ama yarin sabah tekrar test yap bakalım. Bende bu sabah yaptım negatif çıktı benim. Adetime 3 gün var.
neanladinyurdagul Miracleee  böyle çıktığında bile tekrarlayıp kan vermiştim canım
Miracleee Mucizemibekliyorum_ fotoğrafta pek belli değil ama çıplak gözle hafif bisey var. Yine de umutlanmamak lazim. adet gunum yarın olmazsam tekrarlarim inşallah ☺️
Ebruuu07 Miracleee Pozitif olsa tam iki cizgide cıkıyor bu testte erken gebelik testi olması lazım bu testtin (6 gün öncesine ) kadar yazıyordu yanlıs hatırlamıyorsam
Freckles Umut vermek istemem ama benim ilk yaptığım test de böyleydi hayali bir çizgi ile yani naısl diyim bahsettiğin o ikinci hayal meyal çizgiyi ben de gördüm. Ertesi gün ilk idrarla tekrarla koyulaşmışsa vardır. Bende öyle oldu 🙏
Miracleee Bsrblr testte görmeden kan vermek de istemiyorum canım. kan sonucu beklerken o Bi saatte panik atak geçiriyorum ben