Aselkusunannesi_ Hafta🌸 Özellikle geceleri öyle hareketli oluyordu ki resmen içimde takla atıyor gibi hissediyordum. Uykumda dahi. Bazen uykudan uyanıyordum hareketlerinden dolayı. Her hafta çok özel ama benim için 27. hafta bir başkaydı. Çok şükür doğurdum ben🌸 Allah sağlıkla kavuştursun bebişini bekleyen anneleri🤍
ArvenMom Aselkusunannesi_ 30 hafta da coşuyorduk çıktı çıkıcak diyordum 35 hafta da dayanmadı çıktı 😂🥹🫠
Sevval0308 Aselkusunannesi_ 30-34 arası efsoydu 🥹🥹🥹🥹şuan 35 iz 34 dendir durgunlasti elhamdülillah yine var hissediyorum ama artık içerde hızlı halay oynamıyor aggsgsgsg
Eyluladam15 Aselkusunannesi_ 29 haftamda ne zaman eşime sarilsam yatakda tekmeler ard arda geliyordu babacı olacağı oradan belliymiş 6 aylık oldu kızım babasını görünce bildiğin kanatlanarak uçacak sanki öyle eller kolllar hareketleniyor 😂😂
dilinkopsunemi-bisus Aselkusunannesi_ benim 30lu haftalara geçince içerde tek kale maç yapıyordu doğdu 5 aylık oldu maşallah kıpır kıpır aşkım benimmm 😍🫶🏻
handeserdes 30+4teyim gün geçtikçe coşuyor :) bi yerden sonra azalıyormuş yeri daraldığı için. o zamana kadar keyfini çıkarıyorum tekmelerinin 💚
Aselkusunannesi_ handeserdes Oyy maasallah🌸 35 ten sonra sola yatınca ara ara hissediyordum🌸 Sağlıkla gelsin minik kuşun🐣
Aselkusunannesi_ Sevval0308 İyice yeri daraldı minişin ne yapsın hayırlısıyla bi doğsun elleri ayakları durmayacak😅
Aselkusunannesi_ Eyluladam15 Şimdiden ben geliyorum ağır ol anne, babam benim aşkım demeye başlamış yani😅