Glcnhsyn Doktor uzman gayet iyi ilgili baya bilgisi var güzel bi doktor mehmet özsürmeli perinatolijiye bakiyomus kadın doğum ama eğer olsaydı ona randevu alcktm yoktu sadece ayrintiliya bakiyoms
Gul-41 Glcnhsyn ben ama daha randevu almadim :( vakti daha var ama alinamiyormus o yuzden simdiden baslamam lazim aramaya
erda Gul-41 numarası var ise bana da yazabilir misiniz benim 26 sında ikili teste randevum var 13 haftalaık olucam ama randevudan önce aramak istiyorum.
Gul-41 erda tabi ki canim doktor vermisti 0262 319 40 51 saat 8-9, 12-13, 16-17 araliklarinda randevu alinir yaziyor kagitta
Esomami erda canim umuttepede ayrintili numarasi 02623038464 bu ama telefonda randevermiyolar yani benim sansima bi hasta olmayinca benim haftam yakindi verdi ama isterseniz denersiniz
erda @Gul-41 içinizi ferah tutun kızkardeşimin bebeğininde bağırsaklarında parlaklık gördüler kafasında gelişmemiş yer gördüler şimdi afacan bir çocuk
Ttugba Ben böyle sacmalik görmedim doktor takibin alikahya da degilse randevu vermiyolar oncelik hastene hastalarınınmis olucak iş degil sen hastanesin hasta nerden gelirse gelsin randevu vermek zorundasın... ayrintiliyi ozelde yaptiran arkadaşlar hangi hastanede yaptirdiniz
Siblss Glcnhsyn ben girdim canım ama toplam 5 dakika durmuşumdur fazla ilgilenmiyorlar ama durumu iyiymiş bebegin o yüzden sorun yapmadım :)
erda Siblss yanlışınız olmasın 5 dakika kalınmıyor diye biliyorum ayrıca randevuda vermiyorlar perinataloji doktoru inceliyor kadın doğumdan randevu alınmıyor hastane içinden alınıyor
Siblss erda zaten telefonla aldım demedim ki canım ama doğru söyledim sadece 5 dakika tuttular beni içerde eşimde istersen özele gidelim bu kadar süre çok az dedi ama birşeyi yoktu bebegin gerek görmedim
erda Siblss bir şey yok ise tabi önemli değil ama ben daha fazla kalınıyor diye biliyordum şaşırdım açıkçası çok değişik bir hastane
Siblss erda orası öyle doğum için allah o hastahanenin çogu doktorunun eline düşürmesin kimseyi hizmetleri çok degişik