Pyrzeda Merhaba kızlar, nasıl gidiyor hamileliğiniz hareketlerini ne sıklıkla hissediyosunuz ben iki üç gün hissetmiyorum bazen normalmi acaba ☺
Minnosunannesi Pyrzeda arada ağrı oluyor belimde kasıklrımda birde mide yanmam var onun dışında iyiyiz çok şükür ama erken Doğum korkusu başlamadı değil 😦 bendede oluyo bazen dinleniyorlarmış seninkinin cinsiyeti ne ?
Sayrkann Pyrzeda arada bel agrisi ve tansiyon dusmesi oluyor onun disinda sukur bi sorun yok 💕 bizimki kipirkipir. Durmuyor yerinde hergun oynuyo 😄
Mekanikcianne Pyrzeda yirmi dört saat içinde en az on kez hareket etmeli bebek hissetmiyorsanız mutlaka takip edin ara sıra kıpırdıyordur takip ettikten sonra yine hareket yoksa doktorunuza bir danışın birde çikolata tatlı bir şeyler yiyip elinizi koyarsanız daha net hissedersiniz
Pyrzeda Minnosunannesi Benimde bel ve sırt agrım oluyo doktorum normal dedi. Düşünmemeye calış canım sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin inş minnaklar cinsiyetimiz erkek 🤗
Minnosunannesi Pyrzeda erkek bebek çok kımıldamaz diyenler var bende acaba ondan mı diyorum bu bikaç gün hissetmemek
Pyrzeda Minnosunannesi Valla bilemiyorum ki canım kimisi dediğin gibi çok oynamaz diyo kimisi çok hareketli oluyo diyo
Pyrzeda Mekanikcianne öyle oldugunu biliyorum fakat hareketlerini zaten tam net olarak 21. haftada hissettim doktoruma sorucam yinede
deletedmom41 Mekanikcianne o dedipiniz daha ileriki haftalarda oluyormuş. ben geçen gün hiç hissetmedim bütün gün moralim bozuk gezdim 2-3 günü bilmiyorum ama 1 gün hiç hareket etmeyebiliyor.. büyüdükçe hareketlerini hissetmediğiniz bir gün olmuyormuş. Ayrıca bildiğin uyuyorlarmış bebekler 19. Haftadan sonra normal insan gibi bugünki yorumumda yazıyordu hamilelik rehberi programında. siz birkaç gün daha gözlemleyin ve devam ediyorsa doktora gidin derim
Minnosunannesi Sebla55 benimde kafam karıştı bazısı öyle diyor bazısı böyle . Yani hareketsen ziyade erkek bebek tekmelermiş kız bebek hep dönermiş annesinin karnında . Gerçi kızla erkekten ziyade her çocuk Farklı olabilir. Böyle giderse benim oğlum sakin olcak sanırım 😊
Mekanikcianne deletedmom41 soruyu soran annemiz 22 haftalık hamile ama o yüzden hareketlerini sanırım tam takip edemiyor yoksa bebek mutlaka dönüyordur tekmeliyordur bi hareket vardır yani
Hifamm_18 22 haftalık hamileyim 20. Haftadan itibaren hissetmeye bşladım kızımı baya hareketli. 1 gün sakin oluyo 1 gün hareketli.