kahvetutkunu23 Kizlar sorum olcak size doguma gunum gecti 41 .haftayi doldurdum mesela dogum gerceklesmedi ben hastaneden randevu elime gecmiyor sancim Birseyim olmadan acile gittim beni muayene ederlermi lutfen yardimci olun
Kukulikukuli12 kahvetutkunu23 acilden giriş yap canım muayene edip duruma göre yatış verirler hazırlıklı git. Randevu almana gerek yok. Benım 41.haftamda yatısım yapıldı ama ben takipli hastaydım. Su gün gel acile işlemlerin yapılacak denmişti. Suni sancı ile dogum başlatılıyor. Devlette
Liyaannes-i kahvetutkunu23 benimde sancım olmadı 41 haftada gittiğim gün yatışım yapıldı yasal olarak 41 e kadar bekliyor devlet sancın yok ise açılman yoksa fitil şeklinde suni sancı verdiler o şekilde Doğum yaptım ama git biran önce benim kızımın kordon dolanmadı pislik yutma durumu oldu ve doğmadan farkedilmedi korkutmakta istemem ama git yakınsa hastane
kahvetutkunu23 Kukulikukuli12 anladim canim suan 40 +2 deyim daha bir sey yok gidecegim hastanenin takiplisi degilim ama tek bir kere muayene oldum gittim
kahvetutkunu23 Liyaannes-i sagol canim cevap yazdigin icin daha gunum var 40 2 deyim dedim ya sancim olmazsa gitsem bakarlarmi diye
Kukulikukuli12 kahvetutkunu23 bişey olmaz da senin suna 2 günde bir gitmen laızm canım. Nst aglayıp kontrol ederler bekleme bence muayene için git acile durumu anlat. Dogumu burda yapıcam 40 +2 yim de
kahvetutkunu23 Kukulikukuli12 bugun sancim var adet sancisi gibi 10 dakkada bir vuruyor sabah 6 dan beri suan saat 09 24 ama bu dogum sancisi degil yani
Kukulikukuli12 kahvetutkunu23 tatlım dogum sancısı olmayabilir. Benımde hiç ne agrı ne sancı hiç bileyim yoktu 40.haftada 2 günde 1 cahırmıslardı nst kontrolüne. Bebeğin kakasını yeme ihtimal var bu hafta onu kontrol ediyorlar. Ayrıca bir dogumun süresi 40 hafta sen bunu geçmişsin kontrollü olman lazım suan. Sen bilirsin ben bildiğimi bana uygulananı söylüyorum. 🤷