birgaripana_ 1998_03 ben iki doğum yaptım ikisindede hissettim. Altta hafif yanma hissediyordum ama öyle idrar yolu enfeksiyonu kapmış gibi de değil derinden hissediyordum yanmasını. Vaktin geldiğini anlamıştım yani 😍
Hizligonzales 1998_03 ilkinde anlamamistim ama bunda olursa anlarim sanirim bicak batiyormus gibi boyle surekli ciz ciz bi batma hissi yasadim farkli bi histi ilkinde anlayamamistim ne oldugunu ama megerse acilmam olmus
birgaripana_ Havvaca 38+5 Haftada zaten 39+1 de doğurdum. İkisindede iki gün önceden acılma olmaya başlamıştı nişanıda görmüştüm
Kubracns Hizligonzales dediğiniz yanmayı anlayabiliyorum çiş yaparken bi yanma değil ara ara gelip giden cız cız biber gibi yanma ve ben 37+4 haftalık gebeyim yanmalarım ara ara gelip gidiyordu 34 haftalıktan beri ama şu son 4-5 gündür yanma yok sizce ?
Alimenur beyzzsenturkk ya benim 1 cm açılmam da vardı daha sonrasında ilişki oldu ve eşim ilerlediğini söyledi bu olabilir demi ya çünkü hava giriyodu resmen ilerlemil olabilir mi açılmam
beyzzsenturkk Alimenur olabilir ben 37de 1 cm oldugunu öğrendim 38+6da doğurdum hemde hastaneye 8,5 cmle gittim şiddetli çatı ağrım vardı yürüyemiyordum suyumda nişanımda gelmemişti üstelik
Deletedmom_116 Hava dolmuşta Cat cut pırt yapiyo gibi oluyo bide sabun köpüğü patlar ya onun gibi içimde bişey patliyodu açılman başlamış dediler 😬