Mimpie Merhaba arkadaşlar, 6 haftalığım demir ve ferritinim düşük olduğu için solgar iron gentle kullanıyorum. Doktorum iki tane içmemi istedi günde. ama sabah içersem sabah, akşam içersem akşam yemek yiyemiyorum bulantıdan. Var mı yaşayan?
1998_03 Mimpie demir hapları benim de midemi hep bulandirirdi. Fertrench kullanıyorum doktorunuza danışarak deneyebilirsiniz. Hicbir yan etkisini yasamadim
yenianneguney Mimpie ayyy Allah kahretmesin o demir ilacını doktorum hepsini yazdı hepsini denedim ve kusmaktan kilo verdim en sonunda damardan veriler demiri başka türlü içemedim Allah yardımcınız olsun iğrenç bir ilaç 🥺🥺😩😩
fbulut97 Mimpie canım ben de ferrum hap içiyodum kabızlık problemi çok yaşadım doktorumun tavsiyesiyle ocean microfer demir hapına geçtim istersen sen de sor bir doktoruna hiçbir yan etkisi yok
ST55 Ah ah o demir ilaçları kahrolsun bir aydır ilacı içince mide bulantısı kusma mahvoluyorum her sabah🥺 tam aç olma dedı doktor öncesinde et ya da sebze ye mideni bastırsın dedi
Mimpie ST55 ben de öyle yapıyorum ama bakalım belki solgarın ilacından mı diye düşünüyorum şimdi, kokusu da çok kötü içerken daha midem bulanmaya başlıyor zaten
Maviijj Banada gayno ferro sanol vermişti doktor ishalden mahvoldum şimdi toz halinde suya koyulup içilenden yazdı ishalimde geçti şuanlık memnun kaldım umarım sizinde düzelir