NewMom__ Liya98 var kuzucum hayırlı olsun bu testten nefret ediyorum ama😂 ilk yaptığımda negatif çıkmıştı ikinciye iki tane yapmıştım anlayana kadar mahfoldum. Böyle sendeki gibi çizgi görünce kan verdim netleşsin diye gebeymişim😂 sende kan ver🌸
Ozde0502 Liya98 benim de ikinci çizgi çok hafif gözükmüştü be gebeyim inşallah senin de öyle olur ❤️ ama tavsiyem erken gebelik testi yaptır
Sevdayaz Aynı testle aynı şekilde öğrenmiştim adete 5 gün falan vardı. Çizgi var hayırlısı olsun inşallah adete kaç gün var.🌸
Sevdayaz Liya98 bu testler çok hassas oluyor genel de. Ovülasyon ve gebelik kullanmıştım. Hayırlı haberi alırsın yakında inşallah🌸
Liya98 NewMom__ canım vallah ilk 3-5tane hayalet cıktı bitane silik ondan sonra hep negativ bugun yine böyle kafam cok karıstı 😂 napcam ben
Meli-sa NewMom__ bende 😅😅😅dün eşim almış üç tane anlayana kadar ar damarım catladı 😅😅akşam iki tanesini yaptım sabahta birşni yinr bişry anlamadım 😅
Liya98 NewMom__ tmm vericem canım tabi kanamam cogalmasa su an su gibi pembe akıntım var anlam veremıyorum cok acık tek silince geliyor
Sevdayaz Liya98 aslında vardı bulamadım şuan ama benim çok erken kahverdngi lekelenmem olmuştu ondan şüphelenip yapmıştım. 2 gebelik olunca belirtilerden anlamıştım bulursam atarım canım testi