cokkasmabeabi Alışveriş yapan oldu mu kaç güne kargolaniyor ürün? Oyuncak dolabı alacağım da kargo ürün sürerse vazgeçmek zorunda kalicam 😕
1trimester cokkasmabeabi Geçen aylarda telefon siparişi vermiştim bir ayı falan geçti göndermedi müşteri hizmetlerini defalarca aradım her seferinde kayıt oluşturdum çözülecek falan denildi uzattılar baya süreci en sonunda parayı iade ettiler ama çok uğraştım. Geçen senelerde sitesinden market alışverişi yapıyordum geliyordu hemen sorun yoktu. Bir yakınım buradaki marketten ödemeyi yaptı klima için geldiğinde aradılar diye biliyorum onda sorun olmadı. Benim yaşadığım o dönem ki sorun neden oldu anlam veremedim. Şikayetvar’da güncel bu tip sorunlar var mı bir bak istersen
Melekannee17 cokkasmabeabi canım ben sürekli alisveri yapıyorum a101 in sitesinden. İki komidin aldım aynı hafta içinde teslim edildi. Başka ıvır zıvır şeyler aldım mesela mikrodalga tenceresi fon perde felan bunlar daha da kısa sürede geldi. Sadece mobilya alacaksan ölçüye dikkat et muadillerine göre biraz daha küçük gelebiliyor
cokkasmabeabi Demetmom ne sipariş etmistiniz acaba? Ürün de piyasaya göre çok ucuz fiyatı güncellemeyi unuttular sanırım iptal olur diye de korkuyorum 😬
Demetmom cokkasmabeabi vileda sipariş vermistim bundan önce de deterjan vs bir cok ürün aldım kargoda sorun yaşamadım en geç gelen sandalye almıştım oydu 7 gün sürdü
Mediha99 cokkasmabeabi ben de evime dolap almıştım çok beğenerek hatta piyasaya göre çoookkk uygundu sonra belli bir müddet hazırlanıyor dedi 2 hafta sürdü ürün stokta yok tedarik edilemiyor dedi 2 ay oldu sonra ürünü 2 katı fiyata satışa koydular ürün elimize gelmedi sırf o fiyattan satmak için bizi iptal iadeye zorladılar 2 ay boyunca hiç memnun kalmadım ama küçük Alışveriş olsuna101 kapıda gibi aynı gün gelen de sıkıntı yaşamadım bu arada istanbuldan aldım yani ulaşamayacak bir yerde de değilim
cokkasmabeabi 1trimester dolaba bakmıştım sadece ama genel olarak da bir bakayım olmazsa. Ölçüler yazıyor karşılaştırırım. Ne zamandır bakıyorum psikolojim bozuldu artık alayım kurtulayım moduna geldim😂
Melekannee17 cokkasmabeabi yani zaman ile ilgili bir sorun varsa tatile felan çıkacaksan bir başka adrese gönderebilirsin, eşinin iş yeri, annen, kayinvaliden, kuaförün vs.
_tuuggcce_ cokkasmabeabi biz sallanan salıncak almıştık. Ne kadar sürede geldiğini net hatırlamıyorum ama uzun sürmemişti. Ve gayet memnun kalmıştık salıncaktan
poncikveannesii cokkasmabeabi geçen yıl plaj babeti aldım üç güne geldi numara küçük oldu diye onu komşum aldı bir beden büyüğünü aldım oda üç güne geldi bu yıl havuz sipariş verdm oda üç güne geldi bence üründen ürüne değişim gösteriyor
cokkasmabeabi poncikveannesii büyük parça değil oyuncak dolabı o da kutusundadır zaten 😬😀 gelir o zaman bu hafta içinde teşekkür ederim 🌺
Baahar4549 cokkasmabeabi tv ünitesi 26 gün Dresuar 29 günde geldi. Mobilya firmasında sıkıntı vsrmış çok geç kargoya verdiler
cokkasmabeabi Melekannee17 yoo evdeyim ama hemen gelsin istiyorum 🙈 düşünme ve alma aşamasında bunaldım