Nesslis Merhaba kızlar aranızda progestan fitil kullanıp belli bir zaman sonra yine alttan alırken iteklerken sızlama oluyo mu acıyo mu benim öyle oldu tahriş sanki sızlıyor iteklerken
Muazz Nesslis bende hem vajinadan hemde ağızdan alıyorum bir haftadır aşırı kaşıntı oluyor acaba fitilden mi sizdr öyle bir durum oldu mu? Aşırı akıntı yapıyor iç çamaşırım ıslanıyor
Kediannesi1 Tahriş olmuştur sadece iterken varsa sıkıntı olmaz tırnağınız falan değmiştir ama genel olarak sızlama tahriş falan varsa doktora görünmeniz lazım
Nesslis Kediannesi1 eldivenle kullanıyorum bilmiyorum niye böyle oldu ya doktor kontrolüm bir hafta sonra🌺
Ahahdhshdh Doktor bana da fitil olarak at dedi genitalden ama ben iğrendiğim için hap gibi yutuyorum bir zararı olur mu
Nurseanne Ahahdhshdh baş dönmesi yaşayabilirsiniz, fitilin etkisi daha çabuk oluyor sadece onun dışında ikisi de aynı
32Busra32 Ahahdhshdh bence doktor nasıl önerdi ise öyle kullanmalısınız ağızdan genellikle düşük olmasın diye öneriyorlar fitil için de erken doğumu önlemek için
Mummumlilo Yoo bende kullandım da öyle bşy yaşamadım biraz itince kendi içeriye kayıyodu zaten poponum altına yastık koyarsan daha kolay girebilir
Nesslis Muazz evet canım kaşımada oldu akıntı ve nemlilik yapıyor du 3 gündür agızdan almaya başladım ama akıntı yine var sarı leke şeklinde kokusuz oda
Muazz Nesslis benimde aynı şekilde şeffaf bir akıntı sanırım progestani kesince kaşıntı da gider akıntı da