Selinms Sezaryen sonrasi yaramin uzerini gazli bezle kapali tutmami istedi doktorum sizde kapatmismiydiniz ve bunu ne kadar sure yaptiniz
CemrePektas Selinms doktor dediyse vardır bir bildiği tabi ama bana kapatma sadece kuru kalsın demişti. Sezaryen oldum ertesi gün eve geldim duş aldım. Sonra da hiç kapatmadım zaten, ama göbeğimi yukarı kaldırıp güzelce kuruluyordumm fjdkdkdkd
pinkymoms Selinms canım hastaneden çıktıktan sonra 2-3 gün daha yaptım o kadar sonrasında zaten aynı ameliyat yarası gibi kendisi geçiyor
nuzunismail Selinms Benim bantı hastaneden taburcu olurken çıkarmışlardı ve ertesi gün duş almamı söylemişti doktorum daha sonrasında da hiç kapatmadım
ZeynepAsyaAnnesi Selinms benim doktorum sık sık havalandır nemli kalmasın demişti Fön makinası ile biile kurutabilirsin demişti
pinkymoms Selinms ameliyat ağrılarım hastaneden çıktığımda bitmişti diğer dikiş ağrısı da inan çok zorlamadı beni tabiki oturup kalkarken insan dikkat ediyor ama öyle ağrılı sancılı bi zamanım olmadı çok şükür yavaş oturup kalktığım sürece hiç ağrım sancım olmamıştı yani o kadar rahat diyebilirim
Selinms Cgdm07 ayni gun ameliyattan 6 saat sonra falan kaldirdilar beni ben normal dogum sancisi cekip sezaryena dondugum icin sezaryen sonrasi ayaga kalkmak beni zorlamadi
pinkymoms Cgdm07 sabah 10da ameliyata girdim akşamına kalktım ayağa canım. Genel olarak aynı gün kaldırıyolar çünkü ne kadar erken yürürsen o kadar hızlı toparlıyorsun
Yoncaburak Selinms su gecırmeyen bantlar var eczanelerde onlardan alıp kapatıp duş falan alabılırsınız sezaryan da bazen ıslak vs klınca enfekte oluyor bi süre kapalı kalması daha sağlıklı bence
Egeminannesi Selinms eve giderken bant yapistirdilar duş alınca aç dedi sonra hava alsın dedi pansuman yaptım 5.gunu duş al dedi sonra kontrole gittim iyisin dedi banyo edebilirsin istediğin zmn dedi
Mrv_38 Selinms 1 hafta kapalı kaldı benimki doktorunun söylemesi gerekir onu ne kadar süre kapalı tutman gerektiğini