Feyzabeyoglu buusur 13+1 haftalık olduk 12+4te doktorum tahminde bulundu erkeğe benziyor dedi ama bakalım. Kızımı da ilk haftalar erkek zannetmisti bi doktor İkinci gebeligim bu arada. İlk gebeligimde hic bulantı vs bisey yasamadim ama bunda hafif bulantı var Troit yüksekliği var ilac kullanıyorum🥲
Ebecem buusur zorlu süreç bitti daha iyiyiz çok şükür cinsiyeti öğrendik ama yüksek ihtimalle deniliyor değişir mi bilmiyoruz 🤷🏻♀️
Ilkannelik41 16+4 teyiz bulantilar devam son gaz mide yanması migren ataklari aserme herseyi doruklarinda yasiyorum resmen ilk hamileligim .doktorumuz 12+6da kız dedi salı tekrar gideceğiz inşallah burda duyduğum gibi yanilmalar olmaz çok alıştık çünkü
buusur Ilkannelik41 inşallah değişmez ben de çok korkuyorum cinsiyet değişir diye geç öğrendim o yüzden biraz sizin baya zor geçiyormuş benim ağrı batma ve arada mide yanması dışında bir şeyim kalmadı şükür
Mltsnl Cansu2 ya sizinle aynıyız son regl tarihiniz neydi ve yaşınız kaç bende 11 de gittim erkek denildi 16 dayım kız da olabilir denildi çok merak ediyorum bana da dua eder misiniz darısı bana olsun ☺️
Nghnhe Cinsiyetini hâlâ öğrenemedim detaylı ya kaldı sanırım bulantım yok ama baş dönmesi fazlaca oluyor bebisimi de hissediyorum yavaştan
Aylanursu buusur 17+4 olduk oğluşum olucak uyku ve kasik ağrıları çok ufak hareketlerini hissetmeye başladım artık ☺️❤️
buusur Aylanursu aramız iki güncük ben henüz hissedemedim benimde heryerim batıyor hiç rahat değilim 🥲😊
aalparslanaselll buusur buusur güzel gidiyor hamd olsun 19. Haftamdayım cinsiyeti net birşekilde öğrenemedim maalesef detaylıyı bekliyorum 😵💫 Bebişimi hissetmeye başladım hatta çok erken hissettim 16. Haftamdı ilk gebeliğimde çok geç hissetmiştim 😊
Tugba_sari 15 haftalığınız bulantı vs yok henüz cinsiyeti öğrenmedik, bebeğimi de hissetmedim ilk gebeliğim ne zaman hissedilir bilmiyorum