Sunshine__ Kızlar sizce bebek için özel olarak deterjan almalı mıyım kıyafetleri yıkamak için yoksa kendi normal kullandığım çamaşır deterjanını da kullansam olur mu?
cokkasmabeabi Sunshine__ olmaz tabiki. Dalan roxy alın. Kokusu falan da çok hoş hem de bebekler için özel deterjan
guzelanne01_ Sunshine__ dalinin yumuşatıcısını ve sıvı deterjanını aldım kızımdada aynısını almıştım şimdi oğlumdada 3 gündür çamaşırlarını yıkıyorum miss miss ev bebek koktu☺️ son 2 hafta kaldı oğluşuma Alerjide yapmadı kızımı ki kızım ileri derece alerjik bir bebek ama Dalinden olmadı
Aysedugme Temiz içerikli olmasına dikkat ediyorsan incia ya da siveno alabilirsin ben onları tercih ettim
guzelanne01_ Sunshine__ Benim makinemde Hasas elde yıkama yazan yeri var 28 dakika 30 derecede 800 devirde yıkıyor bunda yıkıyorum ,sizde nasıl ne derece var bilmiyorum ama klasik 30 derece 800 devirdir
Sunshine__ guzelanne01_ Maşallah az kalmış benim daha var 23.haftadayım ama kıyafetlerinin bazılarını battaniyesini aldım yıkayıp ütüleyip yerine koymak istiyorum o yüzden ilk bebğim çok bir bilgim yok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için