Kubrakarahan Kızlar eşimi parmağını çatlattı bugün röntgen çektirdik ben o odaya girmedim ama koridorda bekledim sıkıntı olmaz dimi ya
Busramazan09 Kubrakarahan hayır tabiki de olmaz içeri girmediğiniz sürece ki o odaların duvarları ve kapıları dışarı radyasyon yaymayan tipten yapılıyor
cokkasmabeabi Zeynepozcan ya çok alakasız da midenizde sorun vardı dahiliye gidecektiniz postu bulamadım, şu an nasılsınız merak ettim
DuyguKays Hilalgurce çok vesvese getiriyor bu kız kendi kendine, üzülüyorum paylaşımlarını görünce gerçekten …
Kubrakarahan DuyguKays vallahi tanımış artık siz bide eşimi görün 🤣psikoloğa götürüyor 🥲 tanıştırayım NEVROTİK ANKSİYETE 😩😩😩
Kubrakarahan Kızlar ne etsem napsam aşırı sıkıyorum kendimii böyle en ufak şeyden nem kapıyorum nefes darlığı yaşıyorum artık darlanmaktan siz bana varsa iyi bi fikriniz onu söyleyin dua ve sure okuyorum bol bol önce bebeğim sonra akıl sağlığım için 🥲
Zeynepozcan cokkasmabeabi gittim canım yarım saat soru sordu ve sonuç ne biliyor musun hiçbir tetkik yapmadan bulantı ilacı verdi 😄😄 sağlık sistemimiz çok güzel dimi
Zeynepozcan cokkasmabeabi şuanlık hafifledi gibi günlük soda içmeye başladım hareket etmeye çalışıyorum bide gaviscon içiyorum
cokkasmabeabi Zeynepozcan geçmiş olsun dikkat edin biz bize yeteriz başka kimse umursamıyor baksanıza 😀😬
Zeynepozcan cokkasmabeabi yani bende bilirdim bulantı ilacını almayı gittiğime, yaktığım mazota, vaktime yazık oldu