PrensinAnnesi8 Kızlar doğumuma az kaldı ilk bebeğim alışverişte almam gereken temel seyler nedir yazarmısınız lütfenn
Drkmls PrensinAnnesi8 bebek bezi ıslak mendil banyo seti tarak takımı Tırnak makası Şampuan Vücut yağı Müslin Ağız mendili Battaniye Zıbın Hastane çıkışı Patikli alt Aklıma gelen temel ihtiyaçlar bunlar.
Duyguynrky Bebeğin için kıyafetler. Eğer kış bebeği olacaksa zıbınları uzun kollu al genel olarak. Üstüne giydireceğin uzun kollu şeyler al ( bizi tulum kurtarıyor çünkü sürekli üstünü açan bir oğlum var. Tek dez avantajı bez değiştirirken biraz zor oluyor gibi ama alışınca oda sıkıntı olmuyor) *derece *şampuan *küvet seti *havlu *havlunun içine tülbent (bu kafasını kurutup kulağını temizlemek için çok işe yarıyor) *bez, ıslak mendil( ben ilk 1 ay ıslak mendil kullanmadım hiç) * biberon/emzik (bir tane almanı öneririm eğer emziği alamzsa elinde kalmasın marka olarak phlips avent dışında alma memeni reddediyor) * beşik/yatak (ben park yatak aldım beşiğimde var ama 3.aya girdik hala yanımda yatıyor. İlk ay babynesttle yatağımdaydı şimdi direk yatıyor ☺️) ama beşik yerine park yatak derim çünkü daha korunaklı. * çorap al birde patik tarzı olanlardan al ayağını ne kadar sıcak tutarsan gazı az olur. * battaniye, yorgan, nevresim takımı *pişik kremi(sudo krem ve bepantol kullanıyorum) *ne olur ne olmaz diye bir tane kaşık al metal olmasın ve kabı olsun ( ilaç verirken ya da başta anne sütü vermen gerekebilir metal kullanma derim) *şifonyer/dolap- elbiselerini asmak için askı 3 aylığız bunları kullandık en çok ☺️ aklıma gelirse yazarım yine