Arslankubra Arkadaşlar 33 haftalık hamileyim. Göğüs ucunun kenarında çatlaklar oluşmuş ve kanamış. Yaşayam var mı? Doğumdan sonrası için göğüs ucu kremi almıştım onu şimdiden mi kullanmam gerekiyor
Freyan Arslankubra Doktorunuza danışmadan kullanmayin lütfen benim doktorun kesinlikle önermedi doğumu tetikler dedi Ama benim haftam erken tabi
Leman2001 Arslankubra doktorum krem önermedi ama bana sert kumaşdan olan havluyla göğüş uçumu masaj etmemi söyledi gün icinde 3 kere 15dk olmakla yapmamə önerdi sizde yapabilirsiniz
Nymphadora Arslankubra bana hiç bir krem fayda etmemişti. Sonra birinin tavsiyesiyle kantaron yagı kullandım 2-3 günde iyileşti
Ecenaz345 Arslankubra onu sur gümüş kapak tak kzum geçer doğuma kadar kullan gümüş kapağı çok iyi gelyor yara olmyor
Freyan Arslankubra hiç ama hiç bisey surmeyeceksin o bolgeye dokunmayacaksin meme ucunu ve çevresini uyarmayacak masaj yapmayacaksin dedj.Ne yağ ne krem doğuma kadar böyle. Belki son haftama yakın biseyker kullanırım. Şimdi kullanirsam erken doğumu tetikler diye korkuyorum doktorum da böyle söyledi düşük ve erken doğuma sebep verebilir dedi Siz kendi doktorunuza da danışın
Mervebyk Tahinin uste çıkan yağını pamukla sur gogusune ilk kızımda hiç bi krem fayda etmemisti emzirirken ağlardım ikincide bunu duydum hiç catlat başlamadan sürdüm çok şükür pek çatlak acı olmadı bide krem gibi emzirirken yikamana gerekde kalmiyor