Sumeyya123- Resim paylaşsam bakarmışsınız cinsiyeti sizce ne arkadaşlar bugün 7+1 olduk kalp sesini duyduk şükürler olsun 🤲🏻🥰
Mervekipk Bende çok merak ediyorum bizde 12 haftalık olduk şuan için kese yuvarlaksa erkek fasülye şeklinde ise kız diyorlar yine aynı şekilde sağ da ise erkek solda ise kız diyorlar
JaleTogrul Mervekipk iki ogul annesiyim keselerim fasulyeydi ve hep soldaydilar 🫠 boyle seyler kisiye gore degisiyor🥰
Yakut16 Mervekipk ben iki tane düşük yaptım ikiside fasulye şeklindeydi biri 12 haftalık ti biride 10 haftalık ti ikiside erkekti patoloji çıktı benim bildigim de yuvarlak kese kız fasulye şekilde kese erkek çıkıyor yinede rabbim bilir tabi
Mervekipk Ama senin bebeğinin şuan da organı olmuşmadı yanlış hatırlamıyorsam erkek ve kadınlık organı 10 hafta dan sonra oluşmaya başlıyor
Sumeyya123- Sağ üst ve alttaysa kız tahminlere göre sol üst yan kasımda erkek diyorlar resim atacaktım ama ekleyemiyorum nasıl olacak acaba 😅
JaleTogrul Sumeyya123- ama ben o meraki cok iyi bilirim cok istiyorsan sol tarafta ustden resim yukle yazisina basib resmi yukle bakalim 🥰