ISILTAN minikoannesi123 Merhaba . Ya bayram öncesi ya bayram bittiği zaman gerçekleşeceğini söyledi doktorum . Bayram öncesi mi sonrası mı iyi kararsızım :(
Bebekliannee minikoannesi123 pazartesi günü anestezi ile görüşünce belli olacak. O günde 37+1 oluyorum
Btl_zngn minikoannesi123 36+2yim gebelik zehirlenmesi baslangici oldugu icin 37 bilemedin 38nci haftada sonlandirilcak gebelik
minikoannesi123 Daisy0000 ben de 14 Haziran’da gideceğim, sanırım o gün belli olacak benim de :) bayram tatili birleştirildiği için o benim kafamı karıştırıyor ya
33begum minikoannesi123 aynen ya benimde 12 si randevum var gün verebilir de bayram uzadı nolcak şimdi 😂
minikoannesi123 ISILTAN merhaba, bana 38 ya da 39′da alırım demisti bebeğin gelisimine göre.23 haziranda tam 38′e giriyorum belki o gün alır, Çarşamba belli olacak
minikoannesi123 ISILTAN benim zorunlu sezaryen oldu, eğer sizin öyle değilse ve bayram sonrasına gün verirse belki normal de dogurabilirsiniz
Zdgn ISILTAN doktor bana da öyle dedi 40 ı görmezmişim 38 veya 37 nin içinde doğar dedi bakalım öyle mi olacak
ISILTAN minikoannesi123 Kendi isteğim ile sezaryen tercih ettim . 38 yada 39 haftasında gerçekleşecek . Hakkımızda hayırlısı inşallah .
minikoannesi123 Kaplann o günü de bayram tatili ile birleştirdiler, bu sebeple ekstra bir ücret alacak mı doktor?