Burcuukk Bebek sağ tarafa birikiyor böyle ayağa kalkınca acıyor sinra kasıkta batma yapıyor 21 haftalık olduk. İlk defa sabahlayin oldu biraz endişe ettim
MMad Burcuukk ben de 19 haftalık gamileyim nereye dönsem içim komple oraya kayıyor sanki ne yatarak rahatım ne oturarak bilmiyorum büyüdükçe daha rahatsız ediyor sanırımm
Zehross03 Burcuukk magnezyum kullanıyor musun düzenli bi ağrı yoksa normal canım benimde hep sağda tümsek yapıyor 17. Haftadan beri öyle 23 olduk 🤣
Freyan Burcuukk bende de bugün sol tarafım sanci yaptı nedense önceki haftalarda kanama olmuştu hep korkuyorum ağrıda sizida. Fitil kullanmaya devam ediyorum.Kendimizi de yormamak lazim sanirim.19. Hafta
buusur Burcuukk 17+1’iz heryerim batıyor rahat yatmayı özledim🥲 birazda iş yaptıysam belim kopuyor bacak ağrısına magnezyumu kullanıyorum sizinde geçirir belki
Burcuukk MMad bazenleri göğüs kafesim acıyor göğüslerimiz büyüdükçe ağırlık yapıyor ondan düşündüm ilk defa oldu bende
Burcuukk Zehross03 ilk defa oldu oda sabah oldu böyle sureklj yer değiştiriyor. Anlamıyorum bu sefer sağ yattım oraya geçti ağırdı böyle