minibebisim 6.haftadayım ve kabızlık başladı. Psikolojik mi bilmiyorum ama kendimi zorlayamıyorım da bebeğe bişey olur diye. Mide bulantısından sadece kuru şeyler yiyebiliyorum. Kendimi zorlasam bişey olur mu bebeğe bunu sormak istiyorum size
Knergiz minibebisim kabızlık maalesef ilk haftalarda çok oluyor zorlamayın kendinizi bol su tüketin bu günlerin geçeceğini düşünün normal yani
baby2222baby minibebisim ben tüp bebekle hamile kaldım.transfer zamanından beri prolutex iğne vuruyorum sabah akşam.ve onlar beni kabız yapıyor.doktor duphalac surup icebilirsin dedi.suan 7+5 haftalık hamileyim hala kullanıyorum şurubu çünkü kullanmasam iğne inanılmaz kabızlık yapıyor ve ne kayısı ne başka birsey etki etmiyor bende. igneler 12.haftaya kadar devam.doktorunuza sorup kullanabilirsiniz bir zararı yok
Anonim3447 minibebisim 33+3 haftalık hamileyim hiç birşey fayda etmedi kefir kayısı incir probiyotik yoğurt hoşaf ilaç seni çok iyi anlıyorum ben 2 günde bir kayısı çayı içmeye başladım o iyi geldi ama en fazla 1 kere çıkabilecek şekilde oda çıkarsam
Kader_celtikci minibebisim Kabızlık ben 8. Aya kadar çektim kendini fazla zorlama ıkınma. Kayısı erik kefir falan tüket. Rahatlatıyorlar onlar. Çok şükür benim bulantım vs hiç olmadı ssdece kabızlık oldu bende. 39+6 💜 şuan değilim kabız bol bol kayısı erik meyve tüketiyorum.
minibebisim baby2222baby o şurubu normalde de içemiyorum ki midemi bulandırıyor:( salı günü kontrole gidicem sorayım bunu ama
Baahar4549 Anonim3447 ben de herşeyi yapıyorum ama bir türlü geçmiyor. Gebelikten önce de vardı zaten bende çocukluğumdan beri. 9. Haftadayım sabah aç karnına hoşaf da içsem yok olmuyor yani.
Anonim3447 Baahar4549 isterseniz aç karna kefir deneyin yada 3 günde bir olacak şekilde kayısı çayı içebilirsiniz kabızlık gerçekten çok zor
Baahar4549 Anonim3447 kefiri çok da severim ama laktoz duyarlılığım var bir yudum içsem gazdan patlayacak kadar oluyorum. Kayıdı çayını denerim inşallah olur. Çok teşekkür ederim ☺
Anonim3447 minibebisim valla doğadan kullanıyorum doktorum nadir de olsa içebilirsiniz dedi kendim yapınca faydasını göremedim
minibebisim Kader_celtikci ya hem kabızlık hem mide bulantısı o kadar kötü haldeyim ki dua edin bana da geçsin:( kayısı falan yiycem artık
Htc6138 minibebisim ayyy çok geçmiş olsun benimde başıma geldi canım kayısı hoşafı ve bol suyla atlattım
asyasemin Magnesi calcin diye toz suyun içine katılan kireç gibi bi ilaç var. Ben 10 günlük kabızlığın ardından bir bardakla kurtuldum çok şükür. Deneyin isterseniz en etkilisi bu