Ben de öyleyim 29. Haftadayim kanamam oldu yatış yaptım şuan.kotu düşününce kötü oluyo
Vesvese mi nedir bu kızlar ya?? Cok stresliyim ben
damlaguneyerii olumsuz şeylere dikkat etmeyin hemen hemen aynı haftalarda hasta oldum ateş ishal kusma belirtilerin öncesinde gece baş ağrısıyla uyandım anladım tansiyon olduğunu yüksek tansiyonunun zararlı olduğunu da biliyorum hamilelikte feci eklem ağrılarım vardı gece 5 te randevu buldum şansıma kendi doktoruma sabah hemen gittik tansiyon 13/9 tahliller alındı falan sonuç temiz herhangi bir enfeksiyon riski yok bebek gayet sağlıklı gelişimi yerinde dedi doktorum ona söyledim içimde erken doğacakmış gibi bir his var sürekli bunu düşünüyorum dedim yeri gayet iyi merak etme dedi gribi atlattım doktor da moral verince geçti bende çok okudum forum da erken doğumlar falan etkileniyor insan öyle olduğunda açın dua dinleyin kendiniz okuyun pozitif düşünün hep öyle oluyor
damlaguneyerii Canım biliyorsun vesvese Şeytandan gelir inanırsın inanmazsın inancın vardır yoktur bilemem ama böyle zamanlarda , hayırlı iş zamanlarında evliliğin başlarında falan hep böyle şeytan vesvese verir o an hemen kalkıp bir abdest al euzubesmele çek biliyorsan bildiğin duaları oku için ferahlar emin ol bir anda dikkatin dağılır unutmuş olursun ama çok iyi biliyorum o vesvese bataklığını girdin mi çıkamazsın dediklerimi yapmaya çalış ♥️
twofruits Güzel düşünmek lazim çok haklısınız iyice hassaslaştım bu hafta panik durumumda arttı hayırlısı olsun hepimiz için💗
damlaguneyerii okumamanızı tavsiye ediyorum ben okumuyorum hiç okuyunca çok etkileniyorum
Deletedmom_52 dikkat edicem şimdi bi dua okudum ☹️
Ada022 ay karşıma video çıktı resmen başıma ağrı girdi hemen panik yaptım keşke hiç görmesek okumasak☹️
Sosyolog44 çok geçmiş olsun💗
damlaguneyerii bebeğine aldığın kıyafetleri Sev mesela hemen şuanda kalk 😙 gülümse aynaya bak kollarında olduğunu hayal et Rabbim içini ferahlatsın inşallah ♥️
Deletedmom_52 çok teşekkür ediyorum aminnn inşallah ❤️ 🤲
Ben senin gibiydim hatta gibiydim demek yanlış çok takıyordum üstelik bipolarım daha da çok takıyorum ama bi gün bi hikaye okudum bana o kadar mantıklı geldi ki, bütün vesveseleri sinek olarak düşünmeliymişsin sinek gelir senin etrafında vızır vızır dolanır uğraşırsan yorulan incilen sen oluyosun, uğraşmazsan sinek kendiliğinden kayboluyor, saçma gelebilir ama bende işe yaradı bide bu hayatta hiç bir şey senden önemli diil bunu unutma
damlaguneyerii malesef başa çıkamıyorum 33+3
damlaguneyerii şuan seninle aynı durumdayım hatta asiri seviyede ama artık forumdaki o tür başlıklara pek girmemeye çalışıyorum ne gelirse rabbimden soylede dusunebilirsin o sıkıntılarin olduğundan daha fazlasi bebegini sağlıklı bir şekilde kucagina alanlarda var en cok buna kafani yor ben bebegimi kucagima alicam allahin izniyle iyiyi dusunelimde iyi olsun bebislerimiz 🥰
damlaguneyerii sen bensin bende de anksiyete var 22 haftalık gebeyim her kontroö öncesi korkuyla gidiyorum kesin bişey dicek kesim bişey cıkcak sigara da içiyorum iyice korkuyorum nefes darlığı yaşıyorum tansiyonum düşüyor stresten hatta gebeliğin ilk 3 ayında 8 tane birden saçkıran olmuştu kafamda hala aşamadım aşabilen varsa önerilere bende açığım
damlaguneyerii bende öyleydim, birsürü şey düşünüyordum bebek için, helede karşıma çıkıyordu türlü türlü hastalıklar. Doktorum 24 hafta demesine ragmem, 21 haftada detaylıya girdim. Hamd olsun temiz çıktı. Sonra yavaştan rahatladlm artık aklıma gelince kafa dagıtacak şeyler yapıyorum
damlaguneyerii hiçbir şey sizden önemli değil, özellikle bebeğinin sağlığı için sizden başka her şeyi boşver. Hiç kimsenin hayatı, yaşadıkları bir değil ki zaten. Biri eşiyle sınanır, biri çocuğuyla sınanır, biri bambaşka bir şekilde belki kendi sağlığıyla derken herkesin bir mücadelesi var ne yazık ki😕 sen minnoşun doğunca neler yapacağınızı düşün bol bol, eksikleri varsa onları listeleyip tamamlamaya başla falan filan derken zaten haftalar geçiyor🥹 bir de bol bol dua oku, eminim içini ferahlatır huzur verir 🙏🏼