Hlybkr Anne yanı park beşik almak istiyorum ama çok çeşit var hangi marka daha iyidir öneriniz var mı? Siz nasıl beşikler tercih ettiniz acaba
Gizemb41 Hlybkr Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı olanı aldım. Ölçüsü 70*110. Pek çok özelliği var ve oldukça fazla iyi yorumlanmıştı. Şu anda Hepsiburada’da indirimde. Ben 2300’e almıştım 2 ay önce
buusur Hlybkr prego 70*120 anne yanı park yatak aldık çok pahalıları da vardı orta halli hallettim çok da beğendik
Hlybkr unlusura elele madreye baktım tükenmişti. Eğer tükenmeseydi benim de tercihim o olurdu büyük ihtimalle.
Beyzabasyigitt Bende elele madre aldım daha kullanmak nasip olmadı ama kurup baktık gayet güzel sağlam memnun kaldık
Dyygu-ky Ben yatakta karar veremedim beşiğin içine alınan yatak nasıl olması lazım acaba ebebekte var ama basit sünger gibi geldi
Hlybkr Kanz seepy Side plus diye bi beşik var o nasıldır acaba. Hepsi aynı gibi ama önemli olan malzeme kalitesi hangisinde daha iyidir bilemiyoruz ki. Kimisinde sağlam metal oluyor kimisinde plastik oluyor hemen kırılıyor kararsız kalıyor insan
Sedamert03 Hlybkr ben elele markasını tercih ettim , içinde yatak hediyeli aynı zamanda sallanan küçük puseti de var
anneoluyoruuumm16 Hlybkr ben yoyko park yatak aldım. Anne yani için bir tarafı çıkıyor. Bana gayet güzel geldi ya beklentimi karşıladı. Zaten bebek odası falan yapmayacağım. 3-4 sene rahat idare eder bizi. Ondan sonra oda yaparım zaten