Deletedmom_26 @NaimeYilmaz canımcım nasılsın :) Happy kids de adımı kuzeyinannesi olarak değiştirmişdin aynısını burda da yapabilme şansın varmı ? Aradım tarafım bir türlü değiştiremedim ya🙈
NaimeYilmaz Deletedmom_26 Maalesef burada öyle bir yetkim yok :) @adm profılındekı adrese mail atarsanız yardımcı olacaklardır 🌸
Deletedmom_26 NaimeYilmaz ya çok mail attım ama kimse dönüş yapmadı birtülü bide onu etkietleyim bakalım teşekkür ederim canım 😘
Nznkzy NaimeYilmaz Merhaba! Happy kids de yeni üyelik alamıyorum neden acaba ? Eski üyeliğime de giremiyorum
Deletedmom_26 @adm mail attım ama olmadı İsim değişikliği yapmak istiyorum kuzeyinannesi diye yardımcı olur musunuz @adm
NaimeYilmaz Nznkzy kullanılan bir ad, kullanılan bir mail adresi veya yanlış şifre alıyor olabilir misiniz? Bize hangi noktada nasıl bir hatayla karşılaştığınızın ekran görüntüsünü atarsanız daha detaylı yardımcı olalım. Biz@mutluanneleriz.com maıl atınız.
NaimeYilmaz Nznkzy Merhaba, Hatayı dikkate almayınız lütfen. Oluşturduğunuz ad ve şifre ile giriş yapabilirsiniz. Sistemsel bir sorun nedeniyle o hatayla karşılaşıyorsunuz ama üyeliğiniz oluşturulmuş oluyor.💜