elifsen Ben de innovita hızlı test ile baya kırmızı olarak öğrendim, gören adetin geçmiş yapmış gibisin dedi, en hassası o bence. 2 gün sonra kan verdim 59 idi
Nurgulkaraca Benimde ilk ogrendigimde 16 di degerim suan 32 haftalik gebeyim insllah saglikla kucaginiza alirsiniz😇
__mom1 Ucankus evet bence de öyle. ben de değerim 38ken öğrendim tekrar kan vermek için 1 hafta bekledim değerim 700lerdeydi. 1 hafta sonra ultrasona gittm kese göründü. Yani ilk kandan 2 hafta sonra doktora gitmiş oldum. Arada da 1 kez kan verdim.
Kivircikkuala Ucankus anladım sanırım benimde vermem gerekiyor insülin direnci zorluyor beni … İnşallah sağlıkla artışlar görürsün bitanem Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💞💞🤱🏼
Kanatsiz_1_melek Ucankus ya bu nasıl cahil bir cevaptır tüp tıkalı olunca yumurta ile sperme nerde bulusacakta emriyo olacak birde bu cahillikle akıl vermissiniz bayana.. bilginiz yoksa cevapta vermeyinki belkide doktora gidecekken önüne geçiyorsunuz
Kanatsiz_1_melek Mimpie ya kızıyorum tek tup tıkalı olsa bile olur olur denmez tevasi en kısa zamanda yapılır ne kadar zaman kaybedersen o kadar süre uzuyor
Ucankus Kanatsiz_1_melek bakın gidin araştırın bende hemşireyim tek tüp tıkalı olsa bile diğer yumurtalıktan yumurta alabiliyor kendi kendime uydurduğum bir şey değil doktorum tek tüpe tedavi yapamıyorum deyip bana böyle açıklama yaptı saçma sapan gereksiz tepkiler bilmeyin asıl cahillik sizin yaptığınız bilip bilmeden atlamak