Merser2415 Şuan 29 + 0 ım. Üç gecedir kaşık ağrısından ve bebek toplanmasından uyuyamıyorum. 😔 gündüzleri de yerimden kalkamıyorum doktoruma gittim nst ye bağladı hiçbirşey çıkmadı herşey yolunda dedi iğne verdi kasılma için. İdrarda da birşey çıkmadı. Magnezyum da içmeye başladım ama hala aynı 😔 üşüttüğümü düşünüyorum. Doktor rapor verdi çalışıyorum normalde yorgunluktan dedi Ama geçmiyor 😢 Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Varsa geçti mi nasıl geçti?
Mrvesrkn Merser2415 bende 29 haftalığım yarın 30 a giricez inşallah bende de oldu bi kaç gün üst üste ama sonra dan geçti sağlık ocagına gittim ebeye sordum oda normal dedi bu haftalarda oluyo dedi
dogamoms Benim de 28 29.haftalarda oluyodu hatta hastanede yattım kontrol amaçlı bi gece ama sancım çıkmadı rahim azğım normal çıktı sonra kendiliğinden magnezyumla azaldı bu hafta 32ye gircez nasipse ara ara oluyo yine ama sık değil. Doktoruna rahim uzunluğunu muhakkak ölçtür ve baktır
Merser2415 dogamoms teşekkür ederim cevap için ölçtü hem kapalı mı diye baktı hem uzunluğuna baktı bi sıkıntı görmedi. Demek bu haftalarda olabiliyor. Geçmeyeceğinden korkmuştum
Tugbaylmaz- Enfeksiyon olabilir mi ? O ağrı ve kasılma yapıyordu bana da, bebek sürekli toplanıyordu adet gibi sancım oluyordu doktor da enfeksiyon tetikler demişti sancı vs herhangi bi sorun yoksa belki sebebi bu da olabilir