Mucizem4242 Merallakfidann Resim yükleye tıkla canım , sonra o gördüğüm ikinci resimdeki ekran gelir , yüklemeye başla yazısına tıkla ordan seç fotoğrafı link çıkar o linki kopyala yapıştır buraya
Mucizem4242 Smyye0303 gönlünden geçen de kız galiba kuzum ☺️ anneler hissedermiş hislerin yanıltmaz seni ♥️
Smyye0303 Mucizem4242 10 ay önce düşük yaptım 4 aylıktı kızım olacaktı nasip değilmiş bitane oğlum var elbette sağlıklı hayırlısı olsun da farketmez ama gönlüm kızdan yanaydı yine duygulandim🥺 😪
Mucizem4242 Smyye0303 çok üzüldüm kuzum Rabbim bir daha yaşatmasın 🥺 oğluna sağlıklı uzun ömürler versin , bu evladını da sağ Salim kucağına almayı nasip etsin, duacınım♥️🤲🏻
Smyye0303 Mucizem4242 amin amin inşallah cumlemiz canim sağlıcakla alalım kucagimiza bebeklerimizi 🥰💞 nerelisin canim sen konyami
Mucizem4242 Smyye0303 amin canım benim Allah razı olsun 🤲🏻 ben uşaklıyım kuzum ama eşim Konyalı o yüzden adımı öyle yaptım 🥰 sen nerelisin 🥰
Smyye0303 Mucizem4242 yaa bizimde Konya’ya çıktı tayin ilçe belirsiz dedim konyaliysan sana doktor sorayım dicektim bende aslen afyonluyum😁hemseriyiz yinede yaaa🥰🥰
Mucizem4242 Smyye0303 ayyy evet yakınmışız kuzum ha uşak ha Afyon 🤩, ben şu an yurt dışında yaşıyorum kuzum ama Konya’da arkadaşlarım var istersen bi sorarım senin için onlara 😍 eşimin tarafta hep Konya’da araştıralım hiç sıkıntı çekme orlarda 😘
Smyye0303 Mucizem4242 aynen dipdibeyiz valla 😍tayin usaga çıksın çok istedik ama konya çıktı ondanda memnunuz sonuçta afyona yakın yani 😅yaa çok sevinirim valla olurda tavsiye ederlerse doktor ihtiyacım var düzenim değişiyor bir ay sonra tasincaz valla ☺️