sla_cbn35 1melekannesi3858 ayyyy çokkk seviyoruum ve şimdi canım çektiği için kalkıp yicem en sevdiğim şeyyy🤤 küçüklükten beri😂
aysesu 1melekannesi3858 yoğurdun üzerine pudra şekeri serpip yeriz biz İstanbul kanlıca da meşhurdur hatta kanlıca yoğurdu, pudra şekeri ile servis edilir 😋
aysesu 1melekannesi3858 mükemmel oluyor kesinlikle deneyin 🤭 İstanbul kanlıcaya yolunuz düşerse orda da yiyin çok meşhur kanlıca iskelesinin orda satılıyor
Ahmetinnannesi 1melekannesi3858 Şimdi herşey elimizin altında çok şükür ama o zaman biseylerin kıymeti daha çok biliniyodu heralde
Mustafayigitvebeytugannesi 1melekannesi3858 aynen çocukları alıştıramiyorum halbuki bı tadını alan bidaha bırakamıyor bağımlılık yapıyor 😅
1melekannesi3858 Mustafayigitvebeytugannesi he vallaha canım benim benim gerçekten çok iyi bugünde yedim ❤🤣
gamzeyerlkaya 1melekannesi3858 ahaha çocukken çok yerdim bazlamanın üzerinde yogurt şeker nane çok güzel olurdu yine yerim torba yoğurduyla ama 😂
1melekannesi3858 gamzeyerlkaya asko bazlama derken nerelisin kayserilliler de bazlama der de afiyet olsun bu arada
Zehross03 1melekannesi3858 şekerle değilde reçelle yapıyodum çok güya dondurma yada meyveli yoğurt oluyodu 🤣🤣🤣
Birannis Çok severiim küçükken annem beslenmeme koyardı sınıftakiler dondurma sanardi hava atardım cocuk aklı işte 😀 şimdi hala yerim fırsat buldukca
Hamdiyevural 1melekannesi3858 ilk gebelifimde sürekli mide bulantısı yaşadığım için yoğurda şeker katıp yiyordum tabikide seven bir çok insan vardır