ikibebisannesi Öncelikle klişelerinde klişesi olacak ama -buraya bir gün doğum hikayemi yazacağımı hayal edemezdim-. Evliliğimizin 5.ayında yavrucugumuzun haberini, gecenin bir yarısı acile gidip beta hcg yaptırarak öğrendik .🤗 Sonrasında sıkıntısız bir hamilelik dönemi geçirdim. Kız bebekler erken doğar yalanına inanarak 38. Hafta gibi gelir bebişimiz diye beklemeye başladık. 41+0 da doktoruma suni sancıyla doğum yapmak istediğimi söyledim. Hemen yatışım yapıldı. Ne bir açılma vardı ne de ufacık bir sancı🙄 tam 20 saat suni sancı verildi. (Bilseydim acısını asla istemezdim suni sancıyı.) Açılmam cok yavaş ilerledi, her 10 dk da bir ölçtü ebeler. 20 saatin sonunda açılmam 10 cm oldu. Fakat bebek hala gelmıyordu. Doğumhaneye aldılar ve baya irice bir erkek doktor karnımın üst tarafına tüm gücüyle bastırdı. Öldüm zannettim😞 ona rağmen gelmeyen bebeğimi vakumla cektiler. Sonra bir kayma hissi ve tüm acıların hiç yaşanmamış gibi son buluşu💗 Allahım isteyen herkese tattırsın o muhteşem duyguyu. Ve hamiş arkadaşlar Allah yardımcınız olsun 🙏🏼☺️
BuseBasderici ikibebisannesi Rabbim acısını göstermesin hayırlı olsun. Sormak istediğim bir şey var bazı doktorlar vakumu önermiyor sonradan allah korusun bebekte herhangi bir hasar bırakır diye. Bebeğiniz nasıl şu an
ikibebisannesi BuseBasderici Allah’a şükür gayet sağlıklı. Ama gerçekten riskli bir uygulamaymıs. Mecbur kaldılar ne yazıkki 😓