Nadireakkaya Arkadaşlar 36+3 haftalık hamileyim dün evi temizlettim temizletirkende mecburen bende ortada döndüm, bişeyler yaptım boş durmadım bebeğin hareketini net şekilde saat 3 gibi falan hissettim normalde de kıpır kıpır eden bi bebek değildir ama korkmaya başladım açıkçası gece bi ara hisseder gibi de oldum ama emin olamıyorum, çikolata yedim, muz yedim , ceviz yedim ama ne yediysem hissedemiyorum ne yapmam lazım yardım edin lütfen, beklemelimiyim yoksa hastaneye gitmeli miyim doktorum bebeğin hareketini takip et bi sıkıntı hissettiğin an gel demisti ne yapmalıyım sizce :((
Kaderyunus Nadireakkaya doktorunuz zaten ne yapmanız gerektiğini en net şekilde söylemiş bekleyip bize danışmanız hata bence. Sonuçta bi can söz konusu oda sizin evladınız. Icinizi rahatlatmış olursunuz
Oznr Nadireakkaya telefonunun flashi var mi. Fotograf cekerken ki degil ama acip karnina tutabilecegin. Onu dene ama karanlik bi yerde dene yanan telefonu da yan yatip karnina koy.
Oznr Melomeltem ben zaten hareketliyken oylesine denedim resmen isiga dogru yoneldi dondurmek icin bile bunu tavsiye ediyorlar
Elvn Canim buyuk ihtimal yorulmussundur sen yorulunca oda yoruluyor bence dinlen dinlendikten sonra hissedersin hareketlerini yorulmamaya bak
Nadireakkaya Elvn aynen canım dediğin gibi oldu çok rahatladım dinlenince o flasta ıse yaradi çok şükür bi sıkıntı yok çok canım sikilmisti