Umutlu_anne_ irmmoom N_A_Z_L_I_M Sermec27 Hepinize kocaman sarilìyorum kardeslerim.Bende bebegimi kaybettim 45 gùn ònce.Çok zor cok acì .Onu çok òzlùyorum. Ve bu òzlem cok can yakìcì.Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin.Imtihan olanlarìda anlinin akıyla gecebilmeyi nasip Etsin insallah.Biz evlatlarimiza Allahin izniyle ebedi hayatta kavusacagiz.Rabbim yardimcimiz olsun
Sermec27 Umutlu_anne_ Allah hepimize sabr versin imtihanimiz zormuş rabbim cennetinde mükâfatını verir inşallah 🤲
Hamalp N_A_Z_L_I_M Allaahhiiimmmm ağladım ağladım okurken. Iliklerimde hissettim Rabbım kimseye vermesin böyle Bi aci😭😭😭😭 Allah sabır versin
N_A_Z_L_I_M irmmoom Ne yaptın kardeşim doğum yaptın mı? Rabbim sabrın en büyüğünü versin kolaylıklar versin 🤲🤲
N_A_Z_L_I_M Sermec27 Yaaa çok üzüldüm canım inşallah güzel haberler verirsin.Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah 🤲🤲
Sermec27 N_A_Z_L_I_M çok şükür bugün kalp atışı duyuldu canım rabbim bu bebeğini kaybeden annemizinde en yakın zamanda kucağını doldursun inşallah 🤲
Leman2001 N_A_Z_L_I_M ya ben bu olanları okudukça çok kötü oldum oğlum 34+5haftalığız Alllahım bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almağı kısmet etsin.Hiçbir anneye bu durumu yaşatmasın.
N_A_Z_L_I_M Leman2001 Aminnn Evet insan hamileyken çok etkileniyor.Hakkını helal et üzüldüysem 😔Sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah 🤲
Gaye06 Benimde minik kelebeğim bugün uçtu 🥺 Allah isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıklı olarak nasip etsin.. Elbet bir gün buluşacağız 🫶🏻