goncadtet Hanımlar selamlar. Benim tek bir ilişkim oldu ondan sonra olmadı. O ilişkiden 21 ve 36 gün sonra kanda bhcg baktırdım negatif. Bunların yanlış olma ihtimali olabilir mi? Kesin midir bu sonuçlar?
minnosbirkiz goncadtet ovulasyon testiyle takip edip, çatlamamın 10.gününde kanda pozitif görmüştüm, eğer takipsiz birliktelikse 14-17 gün civarı pozitif çıkması için yeterli diyor doktorlar
Mavimi goncadtet ben ilk hamileliğimde kanda çıkmamıştı ama belirtti vardı doktorum 2 hafta sonra tekrar kan verin demişti ve ben 1 ay beklemiştim tekrar kan verdiğimde 2 aylık hamile olduğumu öğrendim yani hamileymişim ama kanda görememiştik olabilir böyle şeyler çok nadir hastane önemli♥️
Kanatsiz_1_melek goncadtet sen yanlışsın tek birgun iliski ile oyle yumurtlama gunu değilse tutar falan sanma zaten
goncadtet arirangg hiç duydunuz mu böyle kanda bu kadar süre çıkmwyan. İnternette bir sürü şey okudum kanda haftalarca aylarca çıkmamış ultrasonda görebilmişler falan
Zeynepozcan goncadtet kan testinin erken yapılmadığı sürece yanıltıcı olacağını zannetmiyorum ki 21-36 gün diyorsunuz kesin negatiftir
edaakc16 goncadtet evet olabiliyor bir tanıdığımda oldu kanda negatif çıktı üzerine de adet görünce hiç umursamadı bir sonraki ay adet olamayınca test aldı 2 çizgi çıktı ve 2.5 aylık hamile çıktı
minnosbirkiz goncadtet hiç duymadım ama bizlere denk gelmez öyle ütopik şeyler, anında anlarız hamile olsak 😁 hele bide dakik regl olup, vücudunuzu iyi tanıyıp verdiği tepkileri ezbere biliyorsanız tamamdır 😁
edaakc16 goncadtet yani normalde 1 aylık hamileyken kan testi yaptırmıştı negatif çıktı bi daha da kan testi yaptırmadı
goncadtet Mavimi yani 4 haftalıkken çıkmadı bir ay sonra tekrar yaptırdınız 8 haftalıktınız değeriniz kaçtı peki
goncadtet Mavimi 2 aylık hamilelik için 500 çok düşük değil mi 10 bin civarında olması gerekmiyor mu?
Mavimi goncadtet her hamilelik Aynı olmayabiliyor deemekki ben öğrendiğimde 500 dü sonra hızlı hızlı yükseldi
goncadtet Mavimi tuhaf geldi açıkçası. Belki de 500le öğrendiğinizde 8 haftalık değildiniz 5 haftalık falandınız emin misiniz 8 olduğundan
goncadtet Mavimi bence siz son adet tarihinize göre 8 olduğunuzu söylüyorsunuz. Ultraasona girdiğinizde doktor 8 haftalık mı dedi? Geç döllenme olabiliyor çünkü. Önemli olan doktorun ultrason ölçümü.
Mavimi goncadtet evet 8 haftalıktım doktor ölçümüme göre hatta ben kendi tahminime göre 6 7 olur diye düşünüyorrdum