Serapca Akşamdan beri inanılmaz bel agrım var kopacak gibi adet olacak gibi de sancım var sol kasık bölgemden giriyo Bebek hareketleri olduğu için Dr ü rahatsız etmek istemiyorum ama çok kararsız kaldım bi nst mi çektirsem 🙄🤦🏻♀️😔 36 haftalık hamileyim bu arada
Krm Yani sanciya yalancı sancı desek bel.agrisi doğum habercisi oluyor burda da hep öyle yazıyor kızlar ama senin için biraz erken gibi. Riske atma yarın bir kontrole git sabahtan bence. Zaten sabah oldu bile.
Serapca Krm 😔 sabaha karar geçmezse arayım olmadı 2gündür arttı ama bel agrısı akşamdan beri öldürdü resmen ağlattı akşam beni biraz rahatladım dedim 2saattir yine başladı düzensiz aralıklarla giriyor
Krm Serapca yalancı sancım çok oluyor ama bel ağrım olmadı olan birileri yazar belki ya da doktor söyler geçmiş olsun şimdiden
SecilAhsenSura Ayağını havaya kaldırsa uzan biraz canım arada bendede oluyo bel ağrısı şiddetli oluyo bide ama sancı filan çıkmıyı daha erken. Bebeğin erkek mi?
Serapca SecilAhsenSura kız cinsiyetimiz denedim onu sert zemine yattım ayaklarımı kaldırdım o anlık bi rahatlama geliyor sonra tekrar başlıyor ilk doğumum da oğluma hamileyken hiç yaşamadım böyle bir sıkıntı bu hamileliğimde sürekli aşagıda olduğuna sanırım fazla yaşıyorum
Kubdenya Serapca duş al tatlım belki iyi gelir ılık. Bende de oluyor arada bacaklarım sızlıyor kasiklarim agriyor. Öyle olunca duştan sonra rahatliyorum
SecilAhsenSura Serapca bende o yüzden sordum cinsiyetini kızımda hiç bel ağrım olmadı şimdi erkek acayip belim ağtıyo herkes erkek bebeği bele baskı yapar diyoda demekki doğru değil 😂
Kubdenya Serapca aslında erken değil canını sıkma. Artık doğum yaklaştı.bundan sonrası gelişimi tamamlamış bir bebek.ins iyi gelir 😊
Ayseguls Serapca bence bi nst çektirin derim. Bende de bel ağrıları oluyor fakat gün içinde bir kaç kere olup geçiyor düzensiz ağrılar. Ayrıca 36.hafta erken değil zaten doktorlarda 36-40 arası bekliyorlar. 🤗
Serapca Kubdenya şimdi duş tan çıktım Allah razı olsun valla canı gönülden dua ettim aklıma gelmedi akşam beridir 4büklüm yürümekten şimdi aZcık nefes aldım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Amin canım inş hayırlısı ile gelsin saglıklıca inş bebişlermiz💞
Serapca Ayseguls aslında haklısın erken değil ama kendimi 38 e hedeflemişim ya 🙈 duş iyi geldi şimdilik tekrarlarsa Dr umu arayıp nst çektircem 🙏🏻🤗
Bos Cati muayenesi oldunuz mu kizlar? 37+1 deyim, bugun oldum. Kanamam da oldu ama lekelenmeden biraz fazla. Basina gelen var mi boyle bir sey?
Bos Kubdenya bebwgim 2 hafta onden gidiyor, sanirim normal yapıp yapamayacağımı anlamak icin bu haftada olmus olabilirim diye dusunuyorum. 35. Haftada bebegim 3100 kilo 49 cm di. Zaten 1 cm aciklik varmis, bir sey ifade ediyor mu onu da anlamadim :/