Ada022 Flowers88 Eymen, Ömer, Yusuf, Zeyd, Muhammed, Yasin, Yasir, Siraç, Miraç, Muaz, Beşir, Bekir, Ali, Asaf
Amineazra Flowers88 Ömer Burak Furkan erdem eren Yusuf emir Talha Halil Ensar Berat Bilal Enes Emre Akif Muhsin Selim muaz musab umeyr emin Hasan taha Kerem Agah Fatih Muhammed ataullah Ekrem Kerim Cemil Harun Musa Eyüp halid Tarık Sait Salih
Ada022 Fuhrer canım benimde oğlum olacak bende kuranda veya Arapça bir isim koymayacağım mesela anlamı güzel olsun diyor zaten hocalarda. İnsanların kendi tercihi yorum yapmazsın okur geçersin bu kadar kırıcı kaba olmanı gerektirecek durum yok bence herkesin kendi özgür iradesi var Türkiye cumhuriyeti insanlar özgür fikirlerine saygı duymalısın senin görüşüne arkadaş bisey dememiş bence hamile birine bu kadar yükselme
Emine-A- Ada022 helal olsun keşke herkes bu kadar anlayışlı olsa. Konuşmak için konuşuyorlar resmen. Size sizce dini isim koymalı mıyım diye sormamış sonuçta. Dini isim önerisi istemiş. Neyse herkes aynı olmayabiliyor yapacak bir şey yok.
Emine-A- Fuhrer valla ben ikisini de ayırt ediyorum örnek olarak söyledim onları. Zira günümüzde ikisinden birine yönelim oluyor ya da deistliğe. Emin olun din konusunda sizden daha fazla ilme sahibim. Siz istediğinizi koyabilirsiniz milletin kendi istediği fikre niye karşı çıkıyorsunuz ben bunu anlamıyorum. Ayrıca dönemsel sapmalara girebiliyor çocuklar gençler evet. Ama iyi bir şekilde dini eğitim alt yapısı olan insanlar türlü yanlışlar yapsa da sonunda doğruyu buluyor.
Ada022 Emine-A- yani özgür bi ülkedeyiz bende eğitimciyim öğretmenim o kadar farklı karakter kişilik ile karşılaşıyorum öğrencilerim velileri vs. Herkesin kendi kararı istemsende sevmesende saygı duymak zorundasın, saygı herşeyin başında gelir diye düşünüyorum önemli olan hayırlı evlatlar olması minik çocuklarımdan biliyorum çok güzel bir nesil geliyor inşallah zeki akıllı ve bilgili 😊
Emine-A- Ada022 kesinlikle ben de meslektaşınız olacağım inşallah. Her isme her fikre saygı duyarım ama bu tarz direk yargılayıcı insanlara da susamıyorum. Niye böyleyiz bilmiyorum sürekli yargı eleştiri peşindeyiz. Hemcinsimize destek olmamız anlayış göstermemiz gerekirken nasıl karalarım nasıl canını yakarım derdindeyiz sanki. Çok yazık çok üzülüyorum. Kadın kadının kurdu değil yurdu olmalıdır oysaki.
Fuhrer Ada022 psikoloji bölümü okuyorum son senem ben ileriye dönük çocuktaki psikolojiye dayanarak düşünürüm siz farklı. Staj gördüğüm dönemde böyle bir problemle karşılaştığım için isim konusunda çocuklara ağır taşıyamayacagi isim konulmaması hakkında fikiri savunuyorum. İyi kararlar verin fazla ağır isim koymayın dini isim olarak şartlanirken ilerde size getirecek sorunlarda şikayetçi olup çocuğunuza katı davranmayın sonuçta bu isimleri siz sectiniz. Aklı erdiği zaman derki bana neden bu ismi verdin,ismimi sevmiyorum eski isim vsvs.. değiştiricem dediği zaman zorunuza gitmesin.
Ada022 Fuhrer bırakın da onu anne babası düşünsün, siz kendi istediğiniz ismi koyun saygı duyun insanlara ben sizi veya post paylasan arkdası desteklemiyorum sadece insanların kararına saygı duyulması taraftarıyım özgür bi ülkedeyiz sonuçta siz böle yorum yaptınız diye anne baba isim konusunda fikir değiştirecek değil kusura bakmayın ama davranışınızı yalnış buluyorum
Ada022 Emine-A- ya çok sevindim meslektaşım çok güzel bir meslek inanın hayrlısı ile devamı gelir inşallah , size katılıyorum herkesin karakteri bakış açısı farklı malesef bazen böyle kırıcı şeyler olabiliyor
Ada022 Fuhrer bende öğretmenim canım ikinci ünv. okuyorum bende çok araştıran kitap okuyan biriyim. Seninle ortak yolu bulma niyetinde değilim seni çok iyi anlıyorum ama herkesin kendi kararı ben dini isim veya konulmamasını savunmuyorum herkes özgür bırak ailesi düşünsün ileride çocuk isyan ederse de ailesi düşünsün bu benim yada senin haddine değil bunu daha kibar Bi yorumla anlatabilirsin üstelik psikoloji okuyan birisinin cahil vs demesini inan hiç hoş bulmuyorum ve bu konuyu burda kapatıyorum umarım güzel bir meslek hayatın olur
Yeniannebulutlu Fuhrer merak ettim okulda size insanlaeın fıkırşerıne karsı “cahil, salakça” diyin mi dıyorlar. Bu kelimeleri kullanma hakını nerden alıyorsunuz. Zerre inanmıyorum sizin gibi konusan birinin psikolojı okuduguna klavte basında sallayın da sallayın. ama okıyorsanız da vay o danısanlarınızın haline. Es kaza olursanız da Bu konusma tarzıyla işinden atılan, kovulan bir psikolog olacagınız kesin.
Flowers88 Fuhrer bunu bu şekilde açıklamak çok mu zordu acaba saçma sapan bir yorum yaptınız en başında
Flowers88 Fuhrer bide psikoloji okuyormuşsunuz derslerde salak saçma bodoslama girin her konuya diye öğretiyorlar sanırım sizin gibilerden Allah korusun
Emine-A- Ada022 kesinlikle, teşekkür ederim inşallah atanmak nasip olur da severek yapabilirim mesleğimi:)