OnlyBaby Kızlar klomenden sonra yumurtam tam büyümemiş pazartesi tekrar gel dedi bu şekilde büyüyen hamile kalan varmı aranızda
Hrdl OnlyBaby büyür canım merak etme ben klomenle hamile kaldım ama yumurtaların 16,17 m olduğu zaman çatlıyor
Busratep OnlyBaby Bende klomeni 3 ay kullandım 2 aydan sonra İdeala gelmişti. 3 ayda da olmadı sonrasında rahim filmi çektirdim. Çektirdikten sonra yumurtalara günüme dikkat ettim . Hamilelik için psikolojide önemli . 2 günlük tatile çıktık. Şuna 4 aylık hamileyim. İnşallah tez vakitte sizde yaşarsınız 🙏🏻
Minnosunannesi_2 OnlyBaby ben bu şekilde çok yaşadım bazı aylar 3 tane klomen kullanıyordum yinede yeterli büyüklüğe zor geliyordu tam ümidimi kesip tüp bebeğe başlamaya karar verdiğim ay gebe kaldım umarım sağlıklı bir şekilde ilerler
Hrdl OnlyBaby 2. Kullanmamda kaldım ama kaçtane yumurtan büyümüş o önemli ne kadar çok yumurta büyürse hamile kalma yüzden artıyor
Edakgndzzz OnlyBaby benim de senin gibiydi 11 mm 10 mm falandı. 3 gün sonra gittim 17 olmuş. Senin de büyür merak etme
Edakgndzzz OnlyBaby evet dün oldum. 17 den sonra bi daha gittim 2 gün sonra büyümüş bi tane dedi iğne verdi. Kaç mm olduğunu söylemedi ya da söyledi ben duymadım bilmiyorum
Papatyadusler Bende bu ay klomenle takipteyim dört kutu kullandım hiç yanıt vermedi pcos çıktı doktor adetin yaklaştı artık dedi hasta olunca gidecem ama şuan 4 gün adetim gecikti inşallah bebeğim bana tutunuyordur ve tüm isteyenlere yaa.
OnlyBaby Papatyadusler nası ya 4 kutu kullandırıyo mu? Kız belki yarın gidicem banada bidaha kullan dicek.. yalnız inşallah hamilesindir bilirim o duyguyu banada pco evlendikten sonra öğrendim hiç böyle bişey yaşamadım. Ama evlendiğimden beri en yüksek kilomdayım bide diyet yapıyorum mesela eskisi gibi kilo veremiyorum ordan belki pcoyumdur diye anlamıştım ben önceden varya birazcık keseyim hemen kilo verirdim artık durdu çok yavaş veriyorum. Valla şeytan diyo olmazsa direk aşılama yap ama daha ilk denemem
Papatyadusler OnlyBaby benim boyum uzun yapiliyim yani hep kiloluydm ama evlendikten sonra 10 kilo aldm doktor xayifla diyor başka bişey demiyor adet olursam femaraya baslaticam iğneyle birlikte dedi ama inşallah umudum kırılmaz gerek kalmaz ve geç döllenme ile hamile olduğumu öğrenrim ins
Minnosunannesi_2 Yani diyeceğim o ki zamanı geldiyse bir şekilde Rabbim nasip eder size sabır ve duanın acamayacagi kapı yok olumlu sonuçlar alırsınız insaAllah 🥰