Sema-5527 Merhaba . 23+5 nci haftadayım ama demir eksikliğim var hergün ilaç kullandığım halde yükselmiyor aksine biraz düşmüş şuan dozu arttırdı dr. Günde iki defa içeceğim. Bu durumu yaşayanlar var mı neler yapılabilir ilaç dışında
September_ Sema-5527 bende de var keçiboynuzu özü kara üzüm pekmezi ve ciğer yememi söylemişti doktorum
Vldn0212 Sema-5527 aynı sorunu yaşıyorum kan değerim 9,4 ten 4’ e düşmüş. İlacımı değiştirdi doktorum ve günde 2 defa kullanmamı söyledi 31 haftalığız. Doğuma kadar düzeltmem lazım bu seviyeyi😢😢
Pnr_KMRC1 Sema-5527 aynı şekilde benimde kullandığım halde düştü gyno ferro kullanıyordum ikiye çıkarttı hiç içemiyorum gümde iki kere kabızlık yaptı kabızlıktan dolayı basur çıktı çok zor durumdayım başka kan hapı araştırıyorum pekmek kan üzümü düzenli yemiştim ama takviyesiz yükselmicek gibi
Feyzaclk Sema-5527 günde iki kez yemekten önce kullanıyorum bir aydır. Daha yeni yeni düzelmeye başladı. Tahlil vermedim ama biliyorum düzeldiğini. Çünkü sürekli toprak kahve yeme isteği geçti. Sürekli deli gibi buz yemem de geçti bir anda. Bence açken ve düzenli içmek etkili oldu
Bennomuyum Bende günde bir kullanıyordum benimde baya düşük cıktı günde 2 ye cıkardı doktorum pazartesi kan vericem bakalım fayda etmişmi diye 🥲
Sema-5527 Vldn0212 İnşallah düzelir . Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Ben ferro sanol kullanıyorum bu en iyi demir ilacıymış. Daha iyi etki etmesi için portakal suyu ile de içiyorum ama yükselmemiş daha düşmüş . Umarım bebeğin gelişimini etkilemez tedirgin oldum bnde
Vldn0212 Sema-5527 gyno fero sanol kullanıyordum ferifer kullanıyorum şimdi kaşık şeklinde açıp içiyoruz tek kullanımlık hepsi sabah akşam olarak içiyorum😢
Sema-5527 Pnr_KMRC1 Bende daha önceden o ilacı kullanmıştım ama yan etkileri çok fazla bırakmak zorunda kalmıştım. Ferro sanol un en iyi demir hapı olduğunu söylemişti doktorum. Hamilelikten de değerler düşüyor ama ilaç kullandığım halde düşmemesi doktorunda tuhafına gitti. Bende günde iki defa ilaç almaya başladım ayrıyetten pekmezi su ile karıştırıp içiyorum kana direk karışıyor dendi