Mustafaalpereninannesi Ne yapıyorsunuz ilaç içmeden nasıl geçiriyorsunuz şu an catlicam baş ağrısından
Youngmotherr Mustafaalpereninannesi soğuk kompres uygulayın ben buz küpünü kafama koyuyorum biraz sonra şok etkisi yaratıyor
Ada022 Mustafaalpereninannesi hamilelik başlarında çok baş ağrım oldu hatta erkek cinsiyet diyen çok olmuştu at kestanesi sayesinde kurtuldum ağrıdan
Yaseminanne Mustafaalpereninannesi bana yüzümü ılık,sıcak suyla yıkayıp karanlık sessiz birbyerde durmak iyi geliyordu. Magnezyum takviyesi almaya başladıktan sonra da azaldi bilmiyorum ondan dolayı mi yoksa zamanla mi azaldi. Parol kullanmama da izin veriyor doktor. Çok ağrin olursa doktoruna danışıp kullanabilirsin
Mavisssss98 Belki sacma bulabilirsiniz fakat ben patates sarip gozlerimi kapatiyodum yatiyodum ancak oyle geçiyordu
Mustafaalpereninannesi O nasıl oluyor canım nane yağı ve lavanta iyi olur diye duydum nasıl kulaniyorsun trentyola ne yazan çıkar
Tugbavepamuguuu Eğer baş ağrınız şiddetli ise kesinlikle bi doktora görünün benim kuzenin baş ağrısından dolayı bi kaç gün gitmedi geçer diye daha sonra doktora gittiğinde beynine kan fırlamış gebelikte en ufak şeyinizi ihmal etmeyin lütfen 🙏🏻
Smyye0303 Ada022 yaaaaa baş ağrısıyla ne alakası var ya 😂ay benimde agriyo da çok değil arada bir benim göğüslerim çok agriyo ya