Zelihabin Busratokgz bende orda takipliyim geçen hafta kontrolüm vardı çatı muayenesi yapcak diye bekledm yapmadı sordm yapmıyoruz dedi agrilqr başlayınca bakıp yapiyolarmis
Svdlina Busratokgz benim suyum biraz azalmisti sehir hastanesinde yattim iki gun cati muayanesi yapildi ozaman hic acimadi dogumdada zatendefalarca yaptilar korkulck bisey yok hic acimiyo
bu_partideyalnizsin Benim sorumda çatı muayenesi nasıl yapılıyor zor bir işlem mi ağrı olur mu neyle kontrol ediliyor
Mslme_0krkmz @“Birgunes”#p2 2 parmakla yapıyor jel sürerek benim acımıştı ama kasmıştım kendimi kasmazsanız bı sıkıntı olmaz 5 10 sn sürüyor zaten hemen
Busratokgz Zelihabin ozel hastanelerinde yapıyolar demekki cunku kime sorsam yapıyo diyor özeldekiler
Zelihabin Busratokgz valla bilmiyorum devlet Hastanesi’ndede yapiliyo dye biliyodum kuzenime yapmislardi ama bı kızdan şehir Hastanesi’nde ypmiyolar dye duydum
Ftmdr Devlette de yaptılar bana özelde de. Yapan kişi yavaş yaparsa pek acımıyor.devletteki jel falan sürmeden direk daldırdığı için çok acıtmıştı.