Duygummom Bugün bebeğimin kilosu 2900 çıktı tam bir hafta önce 2700 dü az almış gibime geldi sizlerin kaç acaba benim normalmi merak ediyorum 🥹
Yeniannebulutlu Duygummom 34+3 Haftada 2800 kilosu. Ben de burda beklıyım merak ettim hiç kilo konusunu düşünmemiştim
Sena_nzrlr gamzosgamzos merhaba küveze girdi mi benim bebeğimin de hareketleri azalmış yarın doğuma girebilirim
Duygummom Sevval0308 ya evet bu ikimci ilkinde çok bakmadım kilo olaylarına ama bunda ara sancım çok erken gelince zayıf olmasından korkuyorum 🥲
Sibelakta Sevval0308 evet doktords öyle diyor iri bı bebekmis hastanede Sürünüyorum kızım sağ olsun bana vitamin birakmiyormus
Aylinslmci Duygummom 35+5 de 3100dedi doktorumuz önde gidiyormuş 37+2 ile uyumlu dedi csnım ama kılolu olması zayıf olması onemlı deıl doktorun kotu bır sey demedıyse saglıklı dogsunlar yeterkı. Zattıf doğanlarda sonrasında cok hızlı toparlanıyorlar. Stres yapma bunu kendıne
Duygummom Aylinslmci maşallah 🧿 evet tabiki sağklı olması temellim abisi 3200 doğdu bakalım yani bunda yalancı sancım başladı doğum 23 haziran inşallah ama umarım beklerse oda 😊
KadriyeSoyucok 33+0 1900 gram banada küçük geliyor doktor iyi diyor burda söylenen rakamlar çok yüksek maşallah güzel tombik bebekler benim bebek küçük olcak galiba sağlıklı olsunlarda 🙂
Yldzhra Dün benim de kontrolüm vardı 36+3 tüm oğlum olacak 3200 olmuş ilk çocuğum da 3800 doğmuştu doğuma kadar o kadar olur diye düşünüyorum erkek bebekler biraz daha iri oluyor
Mustafayigitvebeytugannesi Duygummom Benim bebeğim 35 haftalık 3000 kilo doğmuştu ultrasonda bana kilosunu 2800 demisti uygulamaya göre de 36 haftalıkti.