zeynepsi Kızlar 4. Gün bugün sünnet olalı ama bezliyken çok ağlıyor hala. Çıkarıyorum bazen o şekilde susuyor. Enfeksiyon kapmış olabilir mi acaba
Bet1 zeynepsi kuzum doktora tekrar sorsaydin kanamis gibi de duruyor. Benim oğlumda hiç böyle bir sorun olmadı krem bile kullanmadık hatta bu şekilde durmuyordu. Bezine değmesin diye karton bardaklar var onlardan kullan
zeynepsi Bet1 doktorun numarası yok bende ya🥲 götürmeden önce fikir alıyım dedim canım çaresizlik işte, teşekkür ederim cevabın için, sildim görüntüleri de 🥰
zeynepsi Ozoooo batikon ve furacin pomad kullanıyoruz, dikişli sünnet oldu, neden hala iyileşmiyor bende anlayamadım🤷🏼♀️ tıp merkezinde yaptırdık doktorun numarası yok ama tıp merkezinin var orayı arayıp sorayım olmadı
Ozoooo zeynepsi bende bir hafta önce yaptırdım özel hastanede bizimki dikişsiz di ilk 4 gün çok ağrılı geçti sürekli ilaç verdim daha doğrusu gün gün iyileşti sonra klips çıktı etek giydirdim bol şort felan sonra beş gün krem kullandık tamamen bir hafta olmadan geçti sizinki ne durumda bilmiyorum ama bana hiçbir evde krem başka şey vermedi
zeynepsi Ozoooo karton bardak falan kullandınız mı, acaba beze temas etti diye mi böyle oldu. Biz kullanmamıştık ama şimdi kullanmaya başladık. Dediğiniz gibi bizim de ağrılı geçiyor süreç 4. Gün. Altına hiçbi şey de giydirmiyorum rahatsız olmasın diye sadece bezle geziyor ama bezli de çok ağlayınca çıkardım biraz rahatladı çocuk ya🥲kaç aylık sizin bebiş
cokkasmabeabi Ozoooo benim oglan da klipsli sünnet oldu ama onunla dikişli çok çok farklı, bence bizimki daha kolay ve konforluydu🙈
Ozoooo zeynepsi benimki 2.5 yaşında bez takmıyordu benim oğlum bıraktırmıştım bez takanlara evet karton bardak koymayı öneriyorlar iki üç saate ağrı kesici verdim hep öyle atlattı şimdi tamamen geçti. Zor ya sizinki kaç aylık
cokkasmabeabi zeynepsi bezi küçük geliyor olabilir mi? 1 2 no büyük bez takın rahat etsin. Çok sıkı olunca da acitiyordur surttukce. Bardak da koyun tabiki beze temas ediyor deri hassas can yakiyor ağlıyor, karton bardak bir nebze önlüyor bunu
esraEb Ozoooo ne kadar sürede iyileşiyor sünnet. Ben de hamileyim henüz Allah nasip ederse erkenden sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.
zeynepsi Ozoooo ya fotoğraf paylaşmıştım ama kaldırdım sonra, akıntı falan yok sadece bazen üstünde çok az kan damlası görüyorum sünnet olduğu derisi kızarık böyle sulu gibi
zeynepsi esraEb 4 gün oldu hala iyileşmedi tam olarak, size tavsiyem hareketlenmeden yenidoğan döneminde yaptırın en güzel ve en çabuk o zaman iyileşiyorlar
cokkasmabeabi esraEb ben 48 günlükken yaptırmıştım oğluma. Zaten yenidoğan ağlıyordu ikisinin ağlaması karıştı, ilk birkaç saat felaketti ama sonrasında kolay adapte oldu sorun yasamadi. Dönmeden emeklemeden yaptırın yattığı vakitlerde, ayaklaninca zor
Ozoooo zeynepsi fotoğraf olsaydı yorum yapabilirdim neyse ama akıntı çok fazlaysa normal mi acaba bizde klips çıkmadan sarı bişeyler akmıştı
zeynepsi Ozoooo ya halıya falan düşer sürtünürüz ya yanık gibi durur deri o şekilde duruyor, akıntılı değil sadece kızarık ve ıslak gibi. Kusura bakmayın vallahi böyle şeyler yazıyorum ama rahatsız olmazlar inşallah