gulsahklkn Merhaba anneler 🙋🏻♀️ Bebeklerinizin kıyafetlerini karışık mı yıkadınız rengine göre ayırdınız mı 😇
Soniii gulsahklkn ayırdım açık renkleri bir koyu renkleri bir yıkadım 2 güne yaydım açık renkliler kuruyunca onları ütüledim katlayıp kaldırdım diğer gün aynı şekilde koyu renkleri yıkayıp ütüledim daha az yordu hepsini aynı gün ütülememiş oldum
gulsahklkn Gunes17 Çoğu kişiden de bu şekilde yıkadığını duydum renkleri akmıyormuş yetişkin kıyafeti gibi
MeltemEA Karışık yıkarsam renkleri birbirine karıştırmayan mendil kullanıyorum,ama genelde vaktim olursa renklere göre ayırırım.
MeltemEA gulsahklkn ben rossmandan alıyorum ama migrosta filan da varmış.Kendi kıyafetlerimizdede kullanıyorum gerçekten renkleri karıştırmıyor.Havluya nevresimlere filanda kullanılabilir.Benim işime yarıyor bayağı.
gulsahklkn Soniii İyi yapmışsınız bende anca mobilya temizliğine başladım odası geldi kokusu çıksın diye havalandırıyorum yavaş yavaş kıyafetlerini yıkarım bi kaç hafta içinde önceden sorayım dedim