anneoluyoruuumm16 Kbra_9 valla 6-11 hafta arası aşırı bulantı ve kusmalı geçti. 11. Haftada doktor kıza benziyor ama değişebilir de dedi. 14 haftalık olduk haftaya bir daha gidicez bakalım. Değişti mi değişmedi mi çok heyecanlı 😄😄
Kbra_9 Beyzanury1234 ben geçen hafta gittim kız olma ihtimali yüksek dedi 10 gün sonra gel net söylerim dedi bakalım bizimki ne acaba Sağlıklı olsunlarda 🤲🥰
Kbra_9 Mmeleklr2 normalde sat a göre bende bugün tam 14 üm ama doktor kalp atışını duyduğunda 7 olması gerekirken 6 demişti crl ye göre yani 1 hafta geç yumurtlamışsın demişti . geçen hafta gittiğimde 11+5 tim doktorun son dediğine göre ama crl ye göre 12+4 çıktı yani sat tarihimle uyumlu çıktı şimdi ben 13 müyüm 14 müyüm anlamadım :)
Kbra_9 Sula hayırlı olsun bende kız istiyorum doktorda kıza benzetti ama bakalım bu hafta bidaha gidicem 🥰
Kbra_9 Benim 2 gündür kalçamın kemiğine yürürken ağrı giriyo adım atarken zorluyo beni sizde de varmı kızlar öyle bişey birde dişlerim arada ağrıyo
Cenet_donder Kbra_9 bende de öyle oluyordu çok çok zordu 9. Haftada felan bitti Allah yardımcın olsun çok iyi anlıyorum
minikmucizeemaak Kbra_9 Arada kaşık bölgesinde kramplar oluyor diğer türlü güzel, 13+3 üz doktor 11+1 de 14. Haftada söylerim gösterirse demişti, Salı günü randevumuz var 14+0 da yani 14 ü bitirmiş olacağız Allahın izniyle öğreniriz diye düşünüyorum 🤭🤲🏻
Hpr 13 haftalıkken gittim yüzüstü yatıyordu göstermedi cinsiyetini bakalım bu hafta randevum var bakalım artık
Kbra_9 Benimde arada kaşık ağrım oluyo kızlar bebek büyüdüğü için heralde. Bende cinsiyeti çok merak ediyorum dediğim gibi geçen hafta doktor kız olma ihtimali daha yüksek dedi 10 güm sonra gel net söylerim dedi acaba kesin gördüde banamı erken diye söylemek istemedi 😊
Aysegulgnc Kbra_9 geçen hafta bugün gittiğimde %51 kız dedi net değil dedi fetal dna’da belli olur bekleyelim dedi bekliyoruz bakalım